Nakon desetogodišnje glazbene pauze, Petar Grašo vratio se jači nego ikad. Ususret njegovu osječkom koncertu, poznati Splićanin je otkrio zašto je odlučio odmoriti se od nastupa i u čemu je za to vrijeme uživao.

Galerija


U Slavoniji se već osjeća euforija zbog osječkog gostovanja popularnog pjevača Petra Graše. Ove će subote njegova publika imati priliku uživati svim čulima jer, kako Petar kaže, očekuje ih vrhunska produkcija i svi njegovi najljepši hitovi. Na osječku pozornicu vraća se nakon 15-ak godina.

''Najljepše je kada izađeš na pozornicu, prva pjesma, taj feed back energije, može se srušit pozornica klavir se izvrnut i znaš da energija ide. Onda ide ''a capella''. E da, al hvala bogu nismo do sada imali takav slučaj na velikim koncertima makar smo imali prošle godine na bolu slučaj da je cijeli otok bez struje u pola koncerta. Pitao sam čujemo li se i zajedno smo pjevali ''a capella'' 15 min i svi su pričali samo o tome. Na kraju je došla struja pa su me morali gledat'', prepričava Grašo.

Petar Grašo (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Petar Grašo (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Vezani članci Danijela Martinović Danijela Martinović pokazala gdje odmara nakon prekida s Grašom i priznala što joj sada najviše treba Danijela Martinović i Petar Grašo Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

Grašo se u trenutku svoje najveće popularnosti povukao sa scene i punih deset godina nije nastupao ni izdavao pjesme. Kada je shvatio da mu je potrebna pauza u poslu, odlučio je poslušati svoju intuiciju i odmoriti se od javnih nastupa. Počeo je pjevati s 19 godina i za njega nije bilo ni stajanja ni pauze 10 godina.

''Ova regija, koja broji 20 i nešto milijuna ljudi, nije jednostavno fizički izdržat i moraš biti stabilan u glavi i moraš znati reći ne. Ja sam naučio reći ne. Trebalo mi je 10 godina da shvatim da sto deset ili 120 koncerata godišnje nije opcija jer da te više ne raduje ni puna dvorana'', otkrio je Petar Grašo.

Tijekom pauze posvetio se svojoj drugoj ljubavi, gastronomiji. Putovao je i posjećivao festivale hrane. Bio je u Napulju, gdje je naučio kako se priprema prava talijanska pizza, a recept je prenio u svoj splitski restoran. Uživao je u talijanskoj kuhinji, gdje se družio s najboljim svjetskim kuharima te, kako kaže, od njih je mnogo naučio.

''Lovio sam ribe, uživao sam biti u restoranu, nisam se eksponirao ,nisam se devastirao. Mislim da to ljudi cijene, da nije bilo toga ja se ovim poslom ne bi bavio. Ne bi bilo ni Arene u Zagrebu ni u Splitu ni Varaždinu jer bi mi bila puna kapa svega. Treba stati, treba uzeti i treba dati. Ne trebaš samo davat moraš malo i uzet'', iskren je Petar.

Petar Grašo (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Petar Grašo (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Što je još otkrio Petar Grašo pogledajte u našoj video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.