Žestoki sukob se nastavio

"Nabijem vas na ku**c, klošari i lopovi": Obitelj pokojnog Kemala napala Jusiće, Paula reagirala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paulu i Đelu Jusića mlađeg prozvali su da na račun Kemina imena žele samo vlastitu promociju.

Obitelj pokojnog glazbenika Kemala Montena na društvenoj je mreži iznijela niz optužbi na račun organizatora zagrebačkih koncerata "Prijatelji i Kemo". Paulu i Đelu Jusića mlađeg prozvali su da na račun Kemina imena žele samo vlastitu promociju. Svađa je kulminirala klevetama i prijetnjama Jusićima, koje je Facebook prepoznao kao govor mržnje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

"Nakon ogromne količine blata koje je bačeno na nas, na naše ime, na naš ugled, nakon javnih optužbi, kleveta, laži i prijetnji od strane članova obitelji Monteno, došlo je vrijeme da se podastre istina jer smatram da javnost ima pravo znati istinu", rekla je Paula Jusić o skandalu. Skandal koji ovih dana potresa uspomenu na Kemala Montena, počeo je nakon izjave njegove kćeri za jedan BiH medij. Razgovor s njom vođen je nakon zagrebačkog koncerta "Kemo i prijatelji".

"Tom izjavom smo poniženi, stavlja se u pitanje i naše poštenje i naša čast, a tom rečenicom da će to biti puno veći i puno ljepši koncert zapravo je bačena ljaga na sve te izvođače", dodala je. Nakon što ih je javno prozvala Kemalova unuka, s optužbama je nastavio i njegov sin Đani. "Nabijem vas na ku**c klošari i lopovi. Tko ste vi, nitko vas ne zna jer ste propali muzičari. Na sudu ćemo rješavati ovo. Ostavit ćete se mog prezimena... To zapamtite!"

"Ta vrsta klevete, optužbe, govora mržnje i prijetnje smrću na kraju, javno... Znamo što nadležne institucije rade kada se to prijavi", komentira te teške riječi Paula Jusić. Uplata od 140 tisuća kuna dobiti od dvaju koncerata, koje su organizirali Paula i Đelo Jusić, u cijelosti je išla na račun obitelji Monteno. Tada se, kaže Paula, nitko iz obitelji pokojnog glazbenika nije bunio. Lavinu negativnih komentara Kemalova sina i unuke pokrenulo je spomenuto privatno pismo Đele Jusića, u kojem su spornim našli psovku koju je Đelo uputio obitelji.

Optužbe obitelji Monteno idu toliko daleko da je Kemalov sin izjavio da je Kemo za života Paulu i Đelu Jusića zapravo mrzio. "Mi smo zaista bili veliki prijatelji, u dobru i u zlu, u lijepom i u ružnom, i u hvalospjevima i u svađama, i u podizanju tona i u plakanju i smijehu. Prema tome, prijateljstvo je nešto što je puno veće i puno svetije ako je pravo", kaže Jusić.

Udruga Kemal Monteno, koju su zajednički osnovali cijela obitelj Monteno te bračni par Jusić, ugašena je prije nekoliko mjeseci. Nakon svega ružnog što se dogodilo, suradnju s obitelji pokojnog glazbenika Jusići ne žele nastaviti. "Blato sa svog obraza i svog ugleda moramo skinuti Đelo i ja, jer u tu smo priču ušli i izašli čista obraza i mirne savjesti", zaključuje Paula. Što je još komentirala, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene