unuke bijesne

Javni rat zbog Kemala Montena: "Iskoristili ste smrt mog djeda"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Unuke Kemala Montena Lora i Andriana otvoreno su izrazile negodovanje postupcima Paule i Đele Jusića Jr. za koje tvrde da su smrt njihova djeda iskoristili za svoju samopromociju.

Više od dvije i pol godine nakon smrti Kemala Montena na društvenim mrežama izbio je rat. Obitelj pokojnog glazbenika javno je iskritizirala Paulu i Đelu Jusića Jr. koji stoje iza ideje osnivanja Udruge Kemal Monteno, ali i organizacije koncerata u čast Kemala Montena.

Pogledaj i ovo Kemal Monteno i Toma Zdravković - 2 Stihovi puni emocija Veliki hit ''Sarajevo, ljubavi moja'' oduševio je i velikog Tomu Zdravkovića, a evo kako je nastao!

Članovi Montenove obitelji u podužoj objavi ističu da je bračni par Jusić Udrugu Kemal Monteno osnovao s ciljem zaštite lika i djela Kemala Montena, ali da već skoro godinu dana zloupotrebljavaju isti taj lik i djelo.
"Izvinjavamo se što pare od koncerta nisu otišle vama i sto smo se zbunili svi i greškom koncert nazvali Kemo i prijatelji, naziv je bio Paula, Đelo i njihovi prijatelji. Još lijepih momenata desilo se upravo radi vas, naime na drugom koncertu osnovanom od strane udruge vi ste uspjeli izmoliti i gradonačelnika Zagreba, gospodina Milana Bandića, da mojoj baki Branki uruči cvijeće, kako ste ga uspjeli nagovoriti još uvijek ne mogu da shvati mislim da je to uradio samo radi vas jer kao i mnogi ostali on nije poznavao Kemu. Rekli ste nam da jako puno izvođača ima ružno mišljenje o nama i da su vama lično rekli da oni dolaze na koncert radi vas, radi Paule i Đele, ne radi Keme nego radi vas dobri ljudi!", poručuje između ostalog Montenova unuka pa nastavlja u oštrijem tonu.

"Sram vas bilo za sve sto ste izgovorili i za ovo što već godinu dana koristite ime mog djeda kojeg sam voljela najviše na svijetu da se promovirate! Jeste li vi imali dedu, mogu li ja onda imati neke koristi od njega i njegove smrti?", pita se Lora.

 

Svoju stranu priče na Facebook-stranici Udruge Kemala Montena iznio je i bračni par Jusić. U objavi su istaknuli da su sa Kemalom bili povezani i privatno i poslovno te kako su udrugu osnovali bez ikakvih kalkulacija. "Stoput smo naglasili i Đelo i ja da mi nismo menadžeri. Osjetili smo moralnu obavezu da dostojno obilježimo Kemin prerani odlazak. Srcem i dušom. S puno prolivene krvi i znoja. I nije nam žao. Bez kalkulacije. Čiste duše i što je najvažnije čista obraza. Što se u glavama Montenovih dogodilo neka bude na njihovoj duši. Njihovim postupcima zgrožene su sve kolege, svi koji su u ove dvije godine sudjelovali u koncertima. Niti jednog jedinog pjevača koji je sudjelovao u ove dvije godine na koncertima za njihovog oca, muža i djeda nisu nazvali telefonom i zahvalili im se na sudjelovanju. Dovoljno je samo napomenuti da Kemine unuke Lora i Lajla nisu došle niti na prvi, a niti na drugi koncert svom djedu u čast, mada smo ih uvjeravali da bi bilo jako lijepo da cijela obitelj prisustvuje koncertu i radi Kema, a i radi drugih izvođača", poručili su Jusići.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene