Bivša Feminenka

Sa suzama u očima donijela tešku odluku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak se sa suzama u očima oprostila od osnovnoškolaca kojima je predavala sate glazbene kulture. Bivša Feminemka teška se srca odlučila posvetiti karijeri jer zbog previše obveza naprosto više ne stiže uskladiti rasporede.

Sa suzama u očima, Pamela Ramljak oprostila se od osnovnoškolaca kojima je predavala sate glazbene kulture.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno VELIKI IZAZOV! Slatko natjecanje Mate Bulića i Pamele Ramljak

Bivša Feminemka teška se srca odlučila posvetiti karijeri jer zbog previše obveza naprosto više ne stiže uskladiti rasporede. Zahvaljujući upravo svojim đacima, pjevačica je počela sve intenzivnije razmišljati o majčinstvu.

>> Odvjetnici, tapetari i frizeri: Otkrivamo zanimanja naših estradnjaka!

Tradicionalnim koncertom na kraju školske godine Pamela Ramljak oprostila se od svojih učenika i odlučila okrenuti novu stranicu. 'Izgleda da je meni ovo možda zadnji jer razmišljam da se potpuno posvetim samo estradnom poslu jer ne stižem sve zajedno. Moram si sabrat sama sa sobom i koliko ja to u biti stignem. Ovaj posao, koliko god je lijep, oduzima dosta energije', obrazložila je Pamela svoju odluku i dodala kako su joj kolege i ravnatelj često izlazili u susret, ali da smatra kako to nije fer prema njima.

Budući da svaki posao ima svoje prednosti i nedostatke, Pamela je dugo vagala svoju odluku. 'Najviše mi je odgovaralo u školi što ti imaš stvarno nešto za stalno. S druge strane oplemenjuje te rad s djecom. A nedostaci su da stvarno iscrpi iako možda neki ljudi kažu da možda to i nije nešto, 5, 6 sati dnevno odeš i vratiš se, ipak to zahtjeva i pripreme sata i zbor i koncerte. Prednosti ovog drugog estradnog posla je što je jako raznolik. Samim time što ti s jednim dva koncerta zaradiš kao cijeli mjesec u školi, evo, to je velika prednost', bila je iskrena pjevačica koja je, okružena mališanima, i sama počela sve intenzivnije razmišljati o djeci.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene