Jeste li znali?

Odvjetnici, tapetari i frizeri: Otkrivamo zanimanja naših estradnjaka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da nisu na sceni, znate li kojim bi se poslovima bavile vaše omiljene estradne zvijezde?

Oni su odvjetnici, frizeri, psiholozi, učiteljice i još mnogo toga, a njihove radne knjižice otkrit će vam pregršt zanimljivih zanimanja kojima su se bavili ili se još uvijek bave.

>> Estradnjaci spustili cijene i do 30 posto za novogodišnje gaže!

Pogledaj i ovo Suzy Josipović Redžepagić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Prva zanimanja Znate li da je Suzy nekad prodavala kruh? A tek kad saznate što je Mišo po struci!

Ivana Banfić po struci je medicinska sestra. No u slobodno vrijeme, osim što je pjevačica, ona je i instruktorica fitnessa. Manekenka Vedrana Linardić često je najavljivala da bi piste mogla zamijeniti školskim hodnicima, a ova učiteljica na kraju je i ispunila dano obećanje. No jeste li znali da je Jacques Houdek zapravo frizer, Mladen Bodalec pravnik, a Mile Kekin profesor njemačkog jezika?

Maja Vučić je psihologinja, a za ovo se zanimanje odlučila još kao dijete. Naime, nakon što je razvila psihosomatiku zbog neugodnih satova violine kod profesora koji, kako kaže, baš i nije poznavao pedagoške mjere, majka ju je odvela psihologinji koja ju je očarala. ''Sjećam se dana kad je rekla mojoj mami da me ispiše s violine i upiše na klavir. Toliko mi se svidio razgovor s njom da sam već tada znala da ću se baviti psihologijom, da je to jedino što želim studirati'', prisjetila se Maja. I iako se obično kaže kako su ''u postolara šuplje cipele', Maja se trudi raditi na sebi i paralelno voditi dva života - poslovni i estradni jer, kako tvrdi, trenutačno baš i nije vrijeme za bavljenje glazbom.

A da se ne može živjeti samo od glazbe zna i Ibrica Jusić koji kaže kako je od malena imao talenta za glazbu i odlučio se baviti umjetnošću, ali i imati rezervu 'ako pukne žica na gitari'. Stoga je pošao u svijet sa zanatom, ali i s gitarom na leđima. Ibrica je, naime, tapetar, baš kao i Mišo Kovač. Iako je htio biti električar, u tapetarstvo se zaljubio na prvi pogled. Pa ipak, da mora birati, svakako bi se odlučio za glazbu. Ponosan na svoj dobar rad, Ibrica je doskočio i onima koji ga ne shvaćaju dovoljno ozbiljno: 'Jednoj sam prijateljici tapecirao vrata na kojima sam joj napisao posvetu i rekao ako joj nitko ne povjeruje da sam ja to napravio, neka skine tapete za 1000 maraka, pokaže moj potpis, a mi ćemo novac podijeliti.'

Frontmen grupe Pavel, Aljoša Šerić, po struci je pravnik, a trenutačno obnaša i funkciju tajnika Instituta hrvatske glazbe. 'To mi je dobar spoj - glazba i struka', kaže bivši ramirezovac koji baš i nema previše slobodnog vremena. 'Sve se može kad se hoće, kad me male ruke slože. Ali to je istina jer jednostavno rasporediš dan. Da se samo bavim glazbom, zaista ne znam što bih s ostatkom svog vremena', priznao je pjevač kojeg u sudnici najčešće prepoznaju sutkinje. 'Neki od kolega iz glazbenog svijeta često imaju nekakve pravne probleme. Mislim da većina njih ima moj broj u mobitelu. Kad me zovu, to je uvijek zbog nekakvih prekršaja, ali dobro, vole oni mene i inače', šali se ovaj svestrani umjetnik i zaključuje kako je glazba ljubav, a pravo posao.

Kojim se poslom bavi Pamela Ramljak koja je također stala pred kameru InMagazina, doznajte u priloženom videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene