Zlatko Pejaković uzburkao je strasti u našem studiju i kod gledatelja kada je izjavio da Oliver Dragojević nije legenda i da ne voli njegovu glazbu.

Galerija


Izjavom kako Oliver Dragojević nije legenda te kako ne voli njegovu glazbu Zlatko Pejaković uzburkao je strasti u našem studiju i kod gledatelja. Iako je pjevač nakon petnaestak minuta izjavio da se šalio i kako je zapravo izveo performans, u zraku se i dalje osjećala nelagoda. U kasnijem pojašnjenju Pejaković je rekao da je s Oliverom zapravo veliki prijatelj. Evo što o tome kaže legendarni Oliver.

"Jeste li veliki prijatelj sa Zlatkom Pejakovićem? Užasno pitanje. "Dobri smo, ali nismo jako prijatelji veliki, ali znamo se još od davnih dana!"

Oliver Dragojević, Zlatko Pejaković (FOTO: Pixell)
Oliver Dragojević, Zlatko Pejaković (FOTO: Pixell)

Njegovu glazbu Oliver nije pretjerano komentirao, rekao je tek da ne voli taj stil glazbe. Bio ovo Pejakovićev prefomans ili ne, mnogima još uvijek nije jasno zašto je imao potrebu dirati u legendu hrvatske glazbe koja posljednjih mjeseci prolazi kroz teško životno razdoblje.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zlatko Pejaković (Foto: PIXSELL)
Zlatko Pejaković (Foto: PIXSELL)