Vatreni fan

Fascinirala ga je čim ju je ugledao: Nives je upoznao kad je imao samo 17 godina, a sad skupa žare i pale

Nives Celzijus (Foto: Promo) Nives Celzijus (Foto: Promo) Promo 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Promo) Nives Celzijus (Foto: Promo) Nives Celzijus (Foto: Promo) Nives Celzijus (Foto: Promo) +0 Nives Celzijus (Foto: Promo) Galerija

Nives Celzijus na glazbenu se scenu vraća s pjesmom koja bi ovog ljeta trebala rasplesati sve njezine obožavatelje. Nives je progovorila i o ljubavi.

Ljetni as iz rukava izvadila je atraktivna Nives Celzijus. Novi videospot ''Jen, dva, tri'' njezinim će obožavateljima biti prava poslastica za oči i uši.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Nije tu kraj iznenađenjima. U pjesmi joj se pridružio njezin vatreni obožavatelj Ante M iz Minhena. Nives ga je fascinirala kad ju je kao sedamnaestogodišnjak prvi put ugledao.

Nives ovih dana promovira spot, ali progovorila je i o drugim stvarima. ''Multifunkcionalna'' - jedan je od epiteta koji je najbolje opisuje. U njezinom se zatrpanom dnevnom rasporedu najmanje vremena nađe za novu ljubav.

''Ja sam ti dosta zaljubljive prirode. Ja ti uvijek nađem kandidata za tu neku platonsku ljubav'', otkrila je Nives Celzijus.

Dok u njezin život ne ujaše princ na bijelom konju, Nives se dobro zabavlja s lošim uletima još lošijih udvarača i onih prestrašenih moćnim ženama koje znaju što žele.

''Ohrabre se oni kroz poruke ili kad je neka grupica u pitanju znaju biti malo glasni, a čim ih pogledaš, usmjeriš pogled ka njima, odmah zaborave što su htjeli reći'', otkrila je Nives.

Nives Celzijus (Foto: Promo) Nives Celzijus (Foto: Promo) Foto: Promo

Što je još govorila pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene