Nives Celzijus na glazbenu se scenu vraća s pjesmom koja bi ovog ljeta trebala rasplesati sve njezine obožavatelje. Nives je progovorila i o ljubavi.

Galerija


Ljetni as iz rukava izvadila je atraktivna Nives Celzijus. Novi videospot ''Jen, dva, tri'' njezinim će obožavateljima biti prava poslastica za oči i uši.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Mišerić Način na koji je Nives bliskoj prijateljici čestitala rođendan zapalio društvene mreže, stižu im provokativna pitanja Nives Celzijus Nives Celzijus podsjetila kako je izgledala prije 20 godina, a evo što se do danas kod nje nikako nije promijenilo

Nije tu kraj iznenađenjima. U pjesmi joj se pridružio njezin vatreni obožavatelj Ante M iz Minhena. Nives ga je fascinirala kad ju je kao sedamnaestogodišnjak prvi put ugledao.

Nives ovih dana promovira spot, ali progovorila je i o drugim stvarima. ''Multifunkcionalna'' - jedan je od epiteta koji je najbolje opisuje. U njezinom se zatrpanom dnevnom rasporedu najmanje vremena nađe za novu ljubav.

''Ja sam ti dosta zaljubljive prirode. Ja ti uvijek nađem kandidata za tu neku platonsku ljubav'', otkrila je Nives Celzijus.

Dok u njezin život ne ujaše princ na bijelom konju, Nives se dobro zabavlja s lošim uletima još lošijih udvarača i onih prestrašenih moćnim ženama koje znaju što žele.

''Ohrabre se oni kroz poruke ili kad je neka grupica u pitanju znaju biti malo glasni, a čim ih pogledaš, usmjeriš pogled ka njima, odmah zaborave što su htjeli reći'', otkrila je Nives.

Nives Celzijus (Foto: Promo)
Nives Celzijus (Foto: Promo) Foto: Promo

Što je još govorila pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr