Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Našu pjevačicu Ninu Badrić često uspoređuju sa slavnom Jennifer Lopez.


Fotografija koju je pjevačica Nina Badrić objavila na Instagramu izazvala je lavinu komentara i usporedbi s latino divom Jennier Lopez. Pogledate li malo bolje, i sami ćete primijetiti nevjerojatnu sličnost.

Nina Badrić u rođendanskom intervjuu: 'Mene mlađi muškarci vole. E to je istina!'

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Vezani članci Nina Badrić Svi se dive mladolikom licu Nine Badrić u petom desetljeću života, a kada vidite kako je izgledala 2007. sve će vam biti jasno Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Domaći pjevači koji svoju vjeru svjedoče kroz duhovnu glazbu: Evo koji su naši glazbenici obradili pjesme vjerske tematike

'Za to trebaš stvarno imati jedan čvrst karakter i moraš biti dosta onako osoba s nekim svojim potpisom da ne podlegneš tom nekom trendu koji se zove za ovaj posao je 'must have' imati 49 do 50 kila. Zamislite mene da me vidite s 49 kila, vjerojatno bi vam izgledala podosta neprirodno, možda bi na kameri izgledala fantastično, ali uživo bi vjerojatno sablažnjavala ljude koji bi me sreli. Važno se dobro osjećati u tome što jesi', poruka je domaće pjevačice.

Nina je nedavno izbacila i singl 'Više smo od prijatelja', te nam je otkrila da joj se upucavaju mnogi mlađi muškarci. Hm, i to bi mogla biti još jedna sličnost s JLo.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook