Intervju za rođendan

Nina Badrić: 'Mlađi muškarci me vole, to je istina!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić je proteklog vikenda proslavila 43. rođendan, a svoju rođendansku tortu podijelila je i s našom ekipom.

Nina Badrić 4. srpnja je proslavila rođendan, a naša ekipa inMagazina bila je i na proslavi. Tom prilikom ispričala nam je sve o pjesmi 'Više smo od prijatelja', novom albumu, ali i ljubavi.

Od prvih nastupa do danas prošlo je već 20 godina. Na kompromise u glazbi ne pristaje već traži samo najbolje. A jednom možda snimi i pravu narodnu pjesmu, no na turbo folk i ne pomišlja. 'Ja u životu nikad, znaš što se kaže nikad ne reci nikad, ali nikada ne bi mogla - ne bi mogla fizički uć u studio i ne bi mogla fizički pjevat te tekstove, mislim da bih ja umrla od smijeha', kaže Nina.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Nina Badrić pred našim kamerama progovorila o navodnoj vezi s glumcem Goranom Bogdanom  

Najdraži moji, hvala vam na svim lijepim željama. Sebi želim samo zdravlja, dovoljno sam mlada da mogu sve, a dovoljno zrela da znam što više ne želim. ❤️ #birthday #ninabadric

Posted by Nina Badrić on Saturday, July 4, 2015

Ovih dana priprema novi album, na kojem će se naći i pjesma 'Više smo od prijatelja'. Pjesmu je napisao Dino Šaran iz benda Letu štuke. Na početku nije bila namijenjena Nini, a prije nego što je objavljena snimala se pet mjeseci. Baš kao i u pjesmi, i u Nininu životu postoji netko tko je više od prijatelja. 'Dosta nezgodno. Pa da, ima, ima osobe prema kojima osjećam možda više simpatije, nego samo kao prema prijateljima', kaže tajnovita Nina koja pak nije otkrila o kome se radi.

Nina protiv mršavljenja: 'Zamislite mene da me vidite s 49 kila!'

Kako kaže, kada naiđe na pravog, sve ostalo manje važno, pa i godine. A zbog braka sa 6 godina mlađim Bernardom Krasnićem često se nosi s predrasudama da voli mlađe muškarce. 'Sasvim jasno zašto je to tako, zato što mlađi muškarci nemaju predrasude, imaju jedan čvrst stav i imaju jednu veliku upornost. Ono što je mene obilježilo, bila sam u braku s mlađim muškarcem koji je od mene bio mlađi svega šest godina, ali to je bilo davno pa je to bilo jako čudno i morala sam svima odgovarati na pitanja joj Nina ima mlađeg frajera, meni je to bilo Bože mili ko da je mlađi od mene 20 godina, ko da je 30 godina mlađi od mene. Mene mlađi muškarci vole. E to je istina', kaže Nina.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina. I Nina, sretan rođendan! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene