Nogometaš Nikola Pokrivač bori se ponovno s teškom bolešću koja mu je dijagnosticirana 2015. godine.


Poznati nogometaš i bivši reprezentativac Nikola Pokrivač ponovno igra najtežu utakmicu - onu za život. Vratila mu se bolest protiv koje se bori još od 2015. godine. Nakon kemoterapija potrebna mu je transplantacija matičnih stanica, no članovi njegove obitelji nisu podudarni donori. Svojedobno je u intervjuu rekao kako je sve počelo sa kvrgom na vratu.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput otkrila tajnu bliskog odnosa s Markom Grubnićem: ''I zato ta naša ljubav ide'' Glumci na Zagreb Burger Festivalu (Foto: Dnevnik.hr) Zvijezde hit-serija podijelile su s nama anegdote sa svojih putovanja: ''Umalo sam ostala u Kanadi''

Otišao je kod doktora, odakle su poslali kvrgu na analizu, a ubrzo je stigla i teška, mučna vijest. Nikola je u svojoj bolesti uvijek bio samozatajan, nalazivši snagu u svojoj obitelji i vjeri. Borba za zdravlje promijenila mu je i pogled na život. "Mi prolazimo liječničke preglede, živimo zdravo, prehrana, sve. Nikad ne znaš što i kada može doći", rekao je Pokrivač svojedobno. Nadamo se da će iz ove bitke izaći kao pobjednik.