Prava drama

BILA JE TO NAJTEŽA utakmica u životu iz koje je izašao kao pobjednik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potresna vijest u trenutku mu je preokrenula život. 30-godišnji Čakovčanin hrabro je ušao u borbu protiv smrtonosne bolesti i pobjedio je.

Nikola nikad u životu nije imao ni težu ozljedu, a onda mu se nakon priprema s bivšim klubom srušio svijet.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

'Tamo sam prošao sve liječničke preglede, potpisao ugovor i sve i dobio tri dana slobodno da bi otišao u Zagreb po stvari. Trebao sam ići gore u Tel Aviv i u roku od ta tri dana se to desilo. Neka kvrga mi je iskočila na vratu. Išao kod doktora vadit to i slati na analizu. I nakon par dana je došlo i ispostavilo se da je to što je bilo', rekao je Nikola.

Nakon što je saznao potresnu vijest, upustio se u svoju najtežu utakmicu života.

'U tom trenutku mi ništa nije bilo bitno osim zdravlja, Probat se što prije izliječiti ako je ikako moguće. Puno je to potrajalo, skoro šest mjeseci, možda i više. Nisam smio ni potrčati, a kamoli probat loptu', sjeća se Nikola.

U najtežim trenucima veliku potporu dobio je od obitelji i supruge Katarine, a mnogo mu je pomogla i vjera. Kad su liječnici dali zeleno svjetlo za povratak sportu, za Nikolu je to bio novi početak. Povratak na nogometne terene obilježio je i posljednjim pogotkom za pobjedu protiv Rijeke, kojom je koprivnički klub izborio nastup u finalu Kupa protiv Dinama.

Nakon drame koju je proživio, Nikola danas drugačije gleda na život te uživa u svakom trenutku. 'Sigurno da kad prođeš tako nešto da ti prođe sto stvari kroz glavu i da gledaš drugačije malo, međutim meni se to desilo nitko ne zna zbog čega ni kako.... barem mi prolazimo liječničke preglede, živimo zdravo, prehrana i to i to, nikada ne znaš šta i kada može doći', rekao je Nikola.

Cijelu priču o Nikolinoj borbi s opakom bočešću pogledajte u prilogu IN magazina.


 


 



 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene