Nikolina Orlović, odnosno Nikki Adler, Hrvatica je koja boksa za Njemačku.


Nikki Adler je višestruka i aktualna svjetska prvakinja u boksu, i to u nekoliko kategorija. O svojim korijenima, životu u Njemačkoj, boksu i promjeni imena, razgovarala je s ekipom inMagazina. 'Ovdje se ne može sa marketing raditi sa Nikolinom Orlović, pa su oni skratili Nikolina Nikki, i Orlović to je ko Adler', kaže Nikki o svojem imenu.

Vezani članci Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić otkrio da lakše organizira nastup za tri tisuće ljudi nego vlastito vjenčanje! Slika nije dostupna Hrvatice u inozemstvu – osvajaju u ringu i na pisti!

Njeno drugo lice - Stolnotenisačica Sandra Paović o nesreći koja joj je promijenila život

Nekoliko puta na godinu odlazi u domovinu. Kaže, kako je od Njemačke i Hrvatske 'pokupila' najbolje. 'Srce kuca za Hrvatsku, uvijek kada odem tamo, otvoreno srce, to je skroz drugačije, rado bi boksala za Hrvatsku ali ne ide drugačije', kaže uspješna sportašica. Ni u Njemačkoj situacija nije bolja, kaže. No, usporedi li se s Hrvatskom, mnogo se brže može napredovati:

Nakon najveće pobjede u karijeri, ne želi stati. Cilj joj je imati osam pobjedničkih pojaseva, ali i razbiti predrasude o boksačicama. 'Oni svi misle kada vide ženu koja boksa, da je to muško, opće nije ženska, to je ružno za gledati, ali nije to. On se sve lijepe, one su djevojke. Polako se promjeni to mišljenje. Sve bi dala za sport. to je moj život. ali inače skroz mirna, ne idem ni van, ne pijem ni alkohol, ko sportašica živim', kaže Nikki koja se u konačnici i želi vratiti u Hrvatsku i zaljubiti se.

Pogledajte cijeli intervju u inMagazinu.

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook