Njeno drugo lice

Stolnotenisačica Sandra Paović o nesreći koja joj je promijenila život

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U rubrici 'Njeno drugo lice' Dalibora Petka stolnotenisačica Sandra Paović, govori o životu u izbjeglištvu, koliko je otac utjecao na njen profesionalni izbor, o danu nesreće, dugotrajnom oporavku te svom skrivenom hobiju.

Djevojka nepobjediva duha, tako zovu Sandru Paović. Nakon stravične nesreće izgledi da će mlada stolnotenisačica preživjeti bili su minimalni no ona se nije predala. Danas stoji na pobjedničkom postolju kao Svjetska prvakinja.

Pogledaj i ovo showbuzz Sasvim osobno Josipa Lisac bila je gošća u rubrici 'Njeno drugo lice'

Neda Arnerić o braku, izletu u politiku i nezaboravnim ulogama – Dugo me pratila rečenica 'I tata bi sine'

'Tata je bio nogometaš, ali je super igrao stolni tenis. Tako sam i ja sa pet godina počela ići na stolni tenis. Bila je to ljubav na prvi pogled. Nikad nisam rekla baš mi je žao. I kad sam gubila i plakala, ljubav je uvijek bila tu. Lijepo je to kad te nešto iz prve pogodi', kaže Sandra. Njezinu obitelj život nije mazio. Za vijeme rata prognani su iz rodnog Borovog naselja. Sandri je bilo tek osam. 'Bilo je strašno, mama je ostala u Vukovaru. Morala sam odrasti brzo. Naš ponovni susret nakon dvije godine nije bio baš dobar. Mama je bila izmučena i mršava, ali zajedno smo izlječili rane. Ipak ožiljci su ostali'.

Sandrina stolnoteniska karijera razvijala se strelovitom brzinom. Već s 15 godina putovala je svijetom, a nakon velikih uspijeha u domovini sportsku sreću potražila je u Njemačkoj i Francuskoj. A onda se dogodio 30. siječanj 2009. Tragična nesreća koja joj je promijenila život. 'Večer prije mama je imala rođendan. Dugo smo pričali, a ja sam nakon toga gledala video protivnica i bila sam full u meču. U jednoj sekundi razmišljaš u meču, a u drugom se boriš za vlastiti život', rekla je Sandra koja je bila svjesna svega što joj se događa, a preživjela je zahvaljujući svojoj pribranosti i kirurgu koji ju je operirao. Nesreću je skrivio menađer koji ih je vozio na meč i koji je nakratko izgubio kontrolu nad vozilom. 'Vjerujem da će i njemu biti teško do kraja života, ali nismo u kontaktu. Bilo bi mi samo teže', izjavila je Paović.

U slobodno vrijeme, umjesto reketa društvo joj prave knjige. Hobi joj je skupljanje i čitanje knjiga, a i sama ima literarnog dara. 'Imam dobar osjećaj za pisanje stihove, predlagali su da napišem knjigu o sebi, ali to sam odbila. Ovako sama za sebe volim napisati stihove i dobro mi ide', samozatajna je Sandra. Životnu sreću pronašla je uz sportaša i studenta sportskog menadžmenta Daniela Lazova. Par je ove godine ljubav okrunio brakom 'Obitelj bismo voljeli planirati nakon Olimpijskih igara u Riju, a sad uživamo jedno u drugom. Nije nam uvijek lako, međutim borimo se i veslimo svakom lijepom trenutku'.

Unatoč svemu Sandra kaže da je sretna žena, a njezin osmijeh i vedar duh ostali su neslomljivi. 'Mislim da je pobjednik onaj koji daje sve od sebe. Želim uvijek dati najbolje od sebe. Svatko tko tako živi mislim da je pobjednik', zaključuje ova stolnotenisačica. Intervju sa Sandrom pogledajte u videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene