Ekskluzivno

Ni u sedmom desetljeću ne nedostaje im energije - Slavne sestre u Zadru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na ekskluzivnom druženju na Kornatima našoj su ekipi ispričale dojmove o Hrvatskoj, a prisjetile su se i suradnje s Michaelom Jacksonom.

Legendarne američke glazbenice Sister Sledge svojim su disko hitovima rasplesale zadarsku publiku. Svojom energijom sestre su pokazale zašto su već 40 godina na svjetskoj sceni.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Koncert Jelene Radan u Dubrovniku – posebna večer za glazbene sladokusce 'Zvijezde pod zvijezdama'

'Jako smo sretne jer je naš bend svirao do nebesa. Dobro smo se proveli i imali smo divnu publiku. Bilo je toliko dobrih plesača, Hrvati znaju plesati', oduševljeno su rekle Debbie i Joan. Na sceni su već četrdeset godina. A za njihovu je ljubav prema glazbi zaslužna  - obitelj.

Na početku grupu su sačinjavale četiri sestre - Debbie, Joni, Kathy i Kim no dvije Kathy i Kim s vremenom su otišle. Jedna se odlučila za solo karijeru, a druga je uzela predah od glazbe. Svoju karijeru gradile su 70-ih godina prošlog stoljeća. Surađivale su s braćom Jackson, a neke pjesme Michaela Jacksona otpjevale su i na zadarskom koncertu. 'Radile smo s Michaelom i obitelji. Michael je bio briljantan. Tih i sramežljiv, ali imao je puno ljubavi. Njegova braća su bila uvijek za zabavu, igrali su košarku... To su bila dobra vremena. Divimo se Jacksonima, oni su odlični umjetnici i dobri ljudi', poručile su sestre.

Nakon lude noći uslijedio je dan odmora, koji su  legendarne sestre provele na Kornatima. Ikone disko glazbe oduševila je naša obala pa su odlučile još malo uživati u suncu i moru. 'Ljudi su najtopliji, srdačni, iskreni. Osjećali smo kao da smo obitelj', kažu sestre koje su u sedmom desetljeću no energije im ne nedostaje. A kako kažu Hrvatska im se toliko svidjela da se planiraju vratiti i iduće godine. Pogledajte prilog inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene