Zvijezde pod zvijezdama

Dugo je nije bilo: Majčinstvo joj pristaje, Jelena blista!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo je nije bilo u javnosti, a nakon što je početkom prošle godine rodila svoju prvu kćer ovo se ljeto popela na pozornicu i zapjevala. Jelena blista!

U sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama održan je fado koncert Jelene Radan, koji se sasvim prigodno održao u intimnom ambijentu ‘sanjarskog’ vrta Grand Ville Argentine. Vrt obasjan brojnim svijećama bio je idealna pozornica za fado, a Jelena je odabrala neke od najljepših, najbolnijih, najuzbudljivijih pjesama iz tog žanra u namjeri da publici opjeva svoju ljubav prema istom i ispriča svoj susret s fadom.

Pogledaj i ovo Jelena Radan - 3 "Koncert za život" Ana Rukavina obožavala je glazbu Jelene Radan: ''Ne smijem o tome razmišljati, raspast ću se''

Jelena Radan na svijet donijela dugoočekivanu bebicu!

40-godišnja hrvatska kantautorica s iznimnim vokalnim sposobnostima koja je u svojoj bogatoj karijeri iskušavala kroz brojne glazbene pravce - soul, jazz, rock ali njen je temeljni izričaj Fado, portugalska glazba tužne i nostalgične melodije, upravo je ono po čemu je publika najviše prepoznaje.

'Zaljubila sam se u tu glazbu i kako sam interpret, moj nagon je taj da ako čujem nešto pokušavam to optjevati i vidjeti tko je to radio i što je to. U toj glazbi me privukla neka nostalgija i čežnja, veliki dio mene je baš to. Fado jest taj saudade, osjećaj sjete, čežnje, bolna praznina neispunjenih želja, ali i vapaj, ponos, traganje', rekla je Jelena razdraganoj publici na koncertu u Dubrovniku. Pjevačica je prošle godine dobila i prvo dijete s mlađim partnerom, pa se rijettko pojavljuje u javnosti no sada je sve oduševila svojom pojavom i svojim glasom.

Jelena se nekoliko puta vraćala na bis a u jednom trenutku je i počastila svoje vjerne obožavatelje iz publike solo a capella izvedbom koja je izazvala ovacije i oduševljenje. I kako stoji u jednoj od najljepših pjesama, Chuva (Kiša), postoje trenuci i prolaznici koje lako zaboravljamo kroz život, ali postoje i oni koje nikada ne zaboravimo, te nam sama pomisao na njih vraća osmijeh na lice. Upravo ti momenti doživljeni na koncertu u romantičnim ambijentu, izmamili su sjećanja kod publike, a sam koncert postao je jedan od onih uspomena koje ni chuva ne može izbrisati.

Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, 'Zvijezde pod zvijezdama' postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program 'Zvijezde pod zvijezdama' namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene