Smrt majke

VIDEO Splitska glumica nakon najvećeg životnog gubitka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kći legende splitskog Hajduka i hrvatskog nogometa Ivana Gudelja, sve uspješnija glumica Ivana Gudelj, otvorila je dušu za inMagazin.

Iako je u roku obranila dva diplomska rada na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, mlada glumica HNK u Osijeku, 24-godišnja Splićanka Ivana Gudelj na promociji neće ludovati od sreće i bacati cvijeće u zrak. Naime, na svečanosti dodjele diploma neće biti njezine majke Mirjane koja je, dok je Ivana pripremala diplomski, u 44-oj godini izgubila bitku s teškom bolešću.

Pogledaj i ovo showbuzz Žene ga obožavaju STIGAO U HRVATSKU Brazilac koji će vam zalediti pogled

Kate Winslet: 'Moja karijera nikada nije imala veze s veličinom moje stražnjice'

'Ona je bila u bolnici 2 mjeseca i baš sam strepila, bilo mi je teško, ali sam se koncentrirala i pokušala obaviti taj svoj zadatak, jer znam da bi njoj to bilo drago i sretna sam zapravo što nisam to odgađala, jer da sam odgađala tko zna kad bi to bilo. Ovako sam stala, odlučila i naravno za njenu ljubav uspjela položiti uspješno', priča Ivana.

Nakon najvećeg životnog gubitka, spokoj je pronašla u vjeri. 'Ja nju osjećam u svakom trenutku, razgovaram u samoći s njom i imam te posebne trenutke koji su moja intima, ali zapravo sam se posvetila više moljenju, odlasku u crkvu i čitanju na misama i to mi zapravo daje snagu, jer u protivnom ne znam kako bi izdržala. Baš mi je tu jednostavno pomoglo konstantno moljenje i moram biti hrabra zbog tate i sestre i na kraju krajeva zbog sebe', kaže ambiciozna glumica, koja bi uskoro voljela upisati i doktorat.

Ima četverogodišnji ugovor s HNK u Osijeku, a dosad je odigrala mnogo zapaženih uloga. Gledatelji su je nedavno imali priliku gledati i u epizodnoj ulozi u hit seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo'.

Iako ne voli pričati o svojem privatnom životu, atraktivna glumica nam je za kraj ipak otkrila kako je njezino srce već dugo zauzeto, a cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene