slavne obline

'Moja karijera nikada nije imala veze s veličinom moje stražnjice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Britanska uvijek je bila ponosna na svoju bujnu figurnu i nikada nije bila hollywoodska mršavica. Nakon trećeg djeteta ima još više samopouzdanja.

Kate Winslet jedna je od glumica koje su uspjele u opakoj hollywoodskoj industriji, a da nisu pokleknule pod trendovima mršavosti i plastičnim operacija.

Pogledaj i ovo showbuzz Seksi plavuša OPET proglašena najseksi ženom na svijetu: 'Zar sam ja jedina?'

Kate Winslet: 'Moj me goli portret još uvijek proganja'

'I dan danas mi, kao i svakoj osobi, uzmanjka samopouzdanja, ali danas uistinu mogu iskreno reći da stvarno volim svoje obline. Imam grudi i stražnjicu i muškarca koji me voli. Kada prolazite kroz takvu torturu kroz koju sam ja prošla jednostavno morate odabrati na koji ćete se način nositi s tim osudama. Moj je način bio taj da dobro pogledam kako se razvija moja karijera. A vidim da me ona uistinu ispunila i nagradila, te da nikada nije imala veze s veličinom moje stražnjice', poručila je uspješna 39-godišnjakinja za In Style.

Ona ponosno nosi svoje bore i odbija pod nož. 'Definitivno ima bora na mojem licu. Tu su, ali tu će i ostati', dodaje Kate kojoj je suprug Ned Rocknroll velika podrška. S njim ima 15-mjesečnog sina Beara, a iz prethodnim brakova ima još 14-godišnju kćer Miju i 11-godišnjeg sina Joea.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene