Član žirija Supertalenta, Mislav Čavajda, pokazao je čemu duguje svoje seksi tijelo, ali i otkrio što mu je najveća slabost.


Svi oni koji danima i tjednima razmišljaju krenuti ili ne u teretanu, evo malog poticaja. Član žirija Supertalenta, i glumac Mislav Čavajda, ima zavidno tijelo, koje klesa u teretani. Ipak, ima i on grešne užitke.

Vezani članci Guy Paradillos (Screenshot: Video) Šetao ulicom i prolaznicima čitao misli: Evo kako to radi najpoznatiji hrvatski mentalist Step Boys (FOTO: PR) Bravo, dečki! Step Boysi iz Supertalenta osvojili svjetsko zlato!

'Nikako, nikako nisam takav fanatik, mislim da je od tri do ekstremno pet puta tjedno posjeta teretani itekako dovoljno', priča Čavajda. Iako ima sjajno tijelo, Čavajdu je teško pridobiti da se skine pred kamerama.

'Mora prvenstveno biti opravdano to skidanje pred kamerama, ne samo radi skidanja i ne da bi osvojili jeftine poene na račun izgleda, nego to mora biti podložno nekim drugim stvarima', priča Čavajda. Ipak, ovo slavonsko dijete ima neke gastro užitke kojih se želi držati. Prije svega, to je, kaže, sarma. 'Na njoj bih mogao živjeti danima', kaže zgodni Čavajda. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.