Supertalent

MISLAV ČAVAJDA 'Svi u životu prolazimo kroz različite audicije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neke smo članove žirija 'Supertalenta' već upoznali, a sada je red na talentiranom glumcu koji svoju sudačku ulogu shvaća vrlo ozbiljno.

Poznati glumac Mislav Čavajda s glumom se počeo baviti već kao vrlo mali, u šestoj godini života. S obzirom na to, on jako dobro zna kako je stati pred žiri i kako se boriti sa tremom. Zanimalo nas je kakav će biti sada kada se našao u situaciji da on odlučuje o nečijem talentu u showu 'Supertalent'.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Kad i frajeri zaplaču Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

Strogoća ili popustljivost? Što će vas obilježiti?

'U svakom slučaju ne želim biti strog radi strogoće. Jednostavno bih želio preko svojeg profesionalnog iskustva dati svoje mišljenje i istaknuti nekoga za koga mislim da posjeduje određene kvalitete. Na kraju će biti ionako glas gledatelja jednako jak kao i moj'.

Koliko ćete uzeti u obzir da ste i vi bili mladi, imali tremu, bili na početku karijere?

'To svakako uzimam u obzir. Kao i to da kad mi je trema potpuno pojela talent, niti ja nisam dobio angažman'.

Koliko se lako možete rasplakati? Kakav kandidat bi to mogao učiniti?

'Od kamena nisam,to je sigurno. Najviše se divim pojedincima koji kroz bilo koji oblik umjetničkog izražavanja,otkriju svoj talent, dovedu ga do savršenstva i tako isplivaju iz neke teške životne situacije'.

Biste li vi mogli danas stati ispred žirija i pokazivati svoj talent? Koliko je to teško nakon što se čovjek navikne da to više ne mora?

'U životu prolazimo kroz različite 'audicije',svatko od nas. I nikad nije lako jer nije bitno tko je s druge strane stola nego da li ćemo zadovoljiti očekivanja samoga sebe'.

Što vam je najdraže gledati od talenata – ples, pjevanje, akrobacije, imitacije...?

'Najdraže mi je kada me netko iznenadi nečim neočekivanim. Nešto što izlazi iz okvira', rekao je Mislav.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene