Mia Begović prepričala je događaj koji ju je nevjerojatno naljutio.


Mia Begović i danas pati za svojom sestrom. To je bol koja je neizbrisiva i baš zato i danas se sva naježi kada se sjeti trenutka nepoštovanja medija koje je doživjela nakon smrti svoje sestre. Mia je ovaj slučaj ispričala u emisiji Petkom s Petkom.

Vezani članci Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić progovorio o detaljima 15 godina dugog poznanstva s Majom Šuput: ''Ima nešto na što sam najponosniji u životu'' Sandi Cenov - 2 Što stariji, to bolji! Tko su domaći zavodnici koji su s godinama sve poželjniji i šarmantniji?

''Jednom sam jednu naslovnu stranu tužila. Dokazivala sam deset godina svoje pravo, deset godina sam plakala svaki put kada sam se pojavila na sudu. Tražila sam ispriku tog lista i kada sam dobila presudu, taj tjedan, taj tjednik je ugašen. Mene su bez rukava, nakon smrti sestre, stavili na naslovnicu. Bila sam ljutitog pogleda na slici, a oni su to stavili na naslovnicu i napisali ''Nikada više neću govoriti o sestri Eni''. Da stvar bude bolja to je bila fotografija gdje su izrezali moju sestru. To je bio trenutak kada sam bila najbliža umobolnici u svojem životu'', iskreno je prepričala glumica Mia Begović.