Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Mlađe je slađe' ili 'iskustvo čini čuda'... S onim mlađim muškarcima, punima snage i neopterećeni problemima, ponovo ćete proživjeti mladost, a oni stariji, iskusni i s finim manirima, pružit će vam sigurnost, uputiti kompliment ili rame za plakanje kad je to najpotrebnije. Težak izbor, zar ne?


Ekipa InMagazina istražila je kakve muškarce preferiraju poznate dame s domaće estradne scene - Jelena Rozga, Danijela Martinović, Indira Vladić, Maja Šuput i Matija Vujica.

Prvi red upravo je postao zanimljiviji - Rozga se pobrinula za to!

Vezani članci Nina Badrić i Maja Šuput Domaće pjevačice objavile zajedničku fotku i bacile Instagram u trans: "Zaustavile ste vrijeme" Slika nije dostupna "GLEDAO SAM NJEZINE SPOTOVE I MAŠTAO" A o čemu, Stjepane?

'Kod mene je to nebitno, i mlado i staro - cmok! Moj dragi je 2 godine mlađi od mene. Eto vidiš da volim mlađe. Mlađe je slađe,' rekla je uvijek vesela Indira Vladić.

'Ja bih mogla braniti obje teze. Iako sam sklonija ovome 'mlađe je slađe' zato jer sam i sama već godinama u vezi s mlađim muškarcem. Iako mislim da to stvarno nema nikakve veze, mislim da je najvažnije da je - muškarac', rekla je Danijela Martinović.

'Do sada se pokazalo da ja volim starije muškarce. Uglavnom su to bili 7 do 8 godina stariji muškarci, gentlemani... Volim gospodu i muškarce u košuljama koji se odnose prema meni kao prema dami. Izvlačenje stolice, točenje vina, paljenje cigarete... Stroga sam i kritična kad su te stvari u pitanju', rekla je pjevačica Maja Šuput.

'Ja sam teška. Mora biti simpatičan, zabavan, a mora bit i malo..Pa ne može biti baš neka rugoba s pivskim trbuhom', rekla je popularna Jelena Rozga.

A što misle o vezama muškaraca u 80-ima s mlađim djevojkama, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook