Mišo u Lisinskom

Prvi red upravo je postao zanimljiviji - Rozga se pobrinula za to!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lisinski je jučer gorio uz pjesme legendarnog Miše Kovača, a njegov koncert u Lisinskom nisu propustile ni mnoge poznate osobe.

Kada Mišo zapjeva svi dižu ruke - tako je bilo i sinoć u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Miljenik svih generacija, Mate Mišo Kovač, čija glazbena karijera traje više od četiri desetljeća potvrdio je još jednom status jedne od najvećih zvijezda domaće zabavne glazbe.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

U to su se uživo uvjerile i brojne poznate osobe, a u publici su se isticale i dvije pjevačke zvijezde. Atraktivna Maja Šuput stigla je u pratnji prijatelja stilista - pokazala je goli trbuh usprkos kiši, te je s osmijehom pozirala pred okupljenim fotoreporterima.

Pjevačica Jelena Rozga bila je pravi magnet u prvom redu Lisinskog jer je za koncert odabrala ultra kratku minicu. Šarena haljinica i bijele štikle bile su opaka kombinacija, a kamere su samo 'bježale' u njezinom smjeru - posebno u trenucima kada je križala noge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene