Prva autorska pjesma pa odmah škakljiva tema. Maja Bajamić u ''Malom od Đepetta'' opjevala je ljubavne trokute.

Galerija


Maja Bajamić snima novi videospot, a radi se o njezinoj prvoj autorskoj pjesmi. Pred snimanje spota bilo je različitih problema, no Maja dobro funkcionira pod pritiskom.

Vezani članci Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Prelijepa domaća pjevačica Maja Bajamić "obračunala se" s muškim lažljivcima Maja Bajamić (FOTO: Instagram) Avanturistička proslava rođendana Maje Bajamić, na kraju svega čak joj se omakla i psovka

''Prethodilo je sve što je moglo poći u suprotnom smjeru od dobrog. Npr. sinoć smo moj prijatelj i asistent Leo i ja iskuhavali moju majicu. I onda smo onako kao stare babe na šporetu, ajmo maco, daj malo ovog, daj malo onoga… Oko ponoć i pol se dogodio taj kaos kad sam ja odlučila sebi malo osvježiti robu prije snimanja jer mama zna da treba unutra staviti jedan novi crveni ručnik. To su neke stvari koje ljudi ne vide kad vide ovako produkt u finalu'', opisala je Maja kaos pred snimanje spota.

Maja Bajamić (FOTO: Instagram)
Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr

A produkt će biti ''Mali od Đepetta'', pjesma o Pinokiju i ljubavnom trokutu koja je inspirirana iskustvom Majine prijateljice jer se osobno u ljubavnom trokutu nikad nije našla.

''Nikad, stvarno nemam s tim iskustva, ja volim biti glavna i jedina, tako da nikakvi trokuti, nikad nisam imala iskustvo s tim da posumnjam u nešto s muškarcem s kojim nešto imam'', priznaje Maja Bajamić, pjevačica i pobjednica posljednje sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

Na pitanje ima li Maja nekoga s kime dijeli svoje sitne male ludosti, pjevačica je bila tajnovita. ''Pa ima, uvijek ima. Ako se vama čini da sam zaljubljena, neka po vašem viđenju ostane. Kako se kome čini, svatko ima pravo misliti što hoće'', kazala je Maja i tako bacila sumnju da više nije sama.

Maja Bajamić (FOTO: Instagram)
Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.