Maja Bajamić kreće u nove pobjede. Uskoro će objaviti novi spot, a privodi kraju i diplomski rad.

Galerija


Nakon trijumfa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Bajamić kreće u nove pobjede - uskoro će objaviti novi videospot, a kraju privodi i svoj diplomski rad. Temperamentna Splićanka otkila nam je da na brak ni ne pomišlja, a ima i jedno upozorenje za sve prosce koje će vas nasmijati do suza.

Vezani članci Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato Provjerili smo kakva je situacija iza kulisa showa ''Tvoje lice zvuči poznato'': Čega se kandidati boje? Indira Levak i Goran Navojec Zvuče li vam poznato ova lica? Veliki povratak legendi i zahtjevnih transformacija na male ekrane

Maja Bajamić svojom nepresušnom energijom osvaja na prvu. S nestrpljenjem iščekuje prvi dan ljeta, kada će objaviti svoj novi videospot "Propušten poziv". "Flegmatično, opušteno, ne briga me za propuštene pozive, ne zovi me na mobitel, nema me, nemoj mi slati poruke, ne piši mi, meni ljeto počinje!", priča Maja.

Do srca publike Maja je s lakoćom došla nevjerojatnim transformacijama i pobjedom u showu "Tvoje lice zvuči poznato". "Baš sam onako sretna, osjetila sam prvi put u životu podršku publike, od prve emisije do zadnje. To je bilo vjetar u mojim krilima kroz cijelo vrijeme sudjelovanja u showu".

Nakon trijumfa u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja Bajamić kreće u nove pobjede (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Nakon trijumfa u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja Bajamić kreće u nove pobjede (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Izlazak na pozornicu je liječi. "Jer imam osjećaj da sam spojena direkt sa Bogom, svemirom, tko u što vjeruje, ne znam. Ja sam tu izvan fizičkog i to je nešto što je na mogu opisati." Svoj put prema uspjehu Maja krči polako i detaljno, ne obazirući se na savjete da bi bila uspješnija ako pristane na kompromise.

Atraktivna Splićanka ima i poruku za sve prosce. Naime, onaj tko ovu damu poželi zaprositi, neka bude na oprezu. "To je najgore... to je kao da dođeš u dućan za cipele i platiš kaparu na neku cipelu, ma vidi bogati. Muško stavi ženskoj prsten i ona mora hodati okolo još smo mi žene sretne kao... Umjesto da plačeš čovječe, pa čovjek je kaparu dao. A on ide vani bez, on je slobodan, što je! Zašto ne bi stavili svi onda, ajde stavite i muški i ženske prstenja".

Nakon trijumfa u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja Bajamić kreće u nove pobjede (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Maja Bajamić (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

Mirna luka i bračna idila, dakle, ovoj lavici nisu u planu. "Ma ne vidim se ja... Ma di će mi to prsten, taman mi je tu kože više, ovdje mi je manje, to sve izgleda nakrivo kad se stavi, isprobavala sam...ne znam što će to biti na kraju...", zaključuje Bajamić.

Što nam je još otkrila, poglejdate u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.