Muškarci u suknjama? Već su ih nosili Luka Nižetić, Damir Urban i Josip Tešija, a ekipi se sad pridružio u Jurica Popović...

Galerija


Luka Nižetić, Damir Urban i Josip Tešija tek su neki od muškaraca koji su poznati kao ljubitelji suknji. Ovom avangardnom nizu sad se priključio i skladatelj Jurica Popović, kojem je Matija Vuica izradila suknjicu za novi videospot. Hoće li ovaj uobičajeno ženski odjevni predmet postati dio muške garderobe?

Vezani članci Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić obogatio kolekciju tetovaža na isklesanom tijelu, ovaj put je ukrasio poprilično bolno mjesto Slika nije dostupna Skoro nastradali zbog izgleda: "Dođete kući uplakani"

"Pa mogu reći da je jako dobar osjećaj, možda bi trebalo spomenuti da sve religije ovog svijeta koriste haljine iz jednog razloga, a to je da su htjele napraviti objedinjenje dualnosti muškog i ženskog polariteta u jednom, pa evo sad se ja pokušavam spojiti sa ženskom osobom", rekao je Jurica Popović.

Kilt mu je za potrebe videospota skladbe Legija, izradila životna suputnica Matija Vuica. "Meni je to užasno seksi, strašno mi se sviđa baš onako kad je rekao da mu skratimo malo kilt jer mu pokriva koljena, što je istina, pa ne dobijemo efekt gole noge, to mi je bilo baš ono wow", komentira Matija.

Od poznatih Hrvata kilt je odjenuo i Luka Nižetić, ali i bivši maneken Josip Tešija. Poznate dame nemaju ništa protiv frajera u suknjama... Ipak,Nina Badrić bi voljela da se to zadrži isključio kao jednokratni izlet muškarca, a Franka Batelić svog Vedrana u tome ne može ni zamisliti! Što su još otkrile, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.