skroz se uživila

Nina Badrić usred koncerta zapjevala narodnjak: "Ljubim te u čelo!"

Nina Badrić (FOTO: Petar Glebov/Pixsell) Nina Badrić (FOTO: Petar Glebov/Pixsell)

Nina Badrić nastupila je na jednoj manifestaciji u Herceg Novom. Tom prigodom zapjevala je narodnjak, a atmosfera ju je toliko ponijela da je poljupcem iznenadila kolegu iz benda.

Nina Badrić napravi sjajnu atmosferu gdje god dođe. Svoju vrckavu stranu pjevačica je pokazala i tijekom nastupa u Herceg Novom gdje je pjevala na manifestaciji "Praznik mimoze".

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Crnogorce je razgalila svojim nastupom, ali i smislom za humor. Nedavno je Nina napisala hit o kajmaku, a sada je usred koncerta nakon pop singlova i nježnih balada zapjevala narodnjak. Atmosfera ju je toliko ponijela pa je nakon završetka pjesme pojurila do gitariste iz benda i nagradila ga poljupcem u čelo.

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Ljubim te u čelo veselo", izjavila je Nina nakon čega se vratila na sredinu pozornice i posebnu zahvalu uputila Grandu, najvećoj diskografskoj kući u regiji koju je osnovao nekadašnji Brenin harmonikaš Saša Popović.

"Hvala Grandu i svima što ste me podržali", našalila se Nina aludirajući kako je produkcijska kuća koja stoji iza brojnih regionalnih zvijezda zaslužna i za njezin uspjeh. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene