Lucija Lugomer i Marko Šapina drugi su par koji je napustio show Ples sa zvijezdama. Otplesali su tek tri plesa. No unatoč ispadanju, vjeruju da su svojim plesnim emocijama pokazali da ništa nije nemoguće i dotakli mnoge. Sada im ostaju lijepe uspomene, prijateljstvo i pregršt novih životnih izazova.

Galerija Lucija Lugomer i Marko Šapina - 3 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 2 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 1 +27 Lucija Lugomer

Bečkim valcerom, Lucija i Marko u posljednjoj emisiji Plesa sa zvijezdama ispričali su Lucijinu životnu priču – onu o odrastanju bez majke, koja je preminula kada je Lucija imala samo 11 godina.

Vezani članci Lucija Lugomer Lucija Lugomer o traumama koje su ostavile trag na njenom samopouzdanju i kako je riješila taj problem: ''To je jedna od najpametnijih stvari koje sam napravila!'' In Magazin: Ples sa zvijezdama Asim Ugljen pokušao je ''ukrasti'' show kolegama na bini, a uspio je dobiti i poljubac od Maje Šuput!

''Moja priča koliko god je tužna, usitinu smatram da ima jedan dašak ljepote, i olakšanja, jer fascinantno je koliko čovjek može podnijeti i koliko lijepoga iz toga izvući'', zaključila je Lucija. 

''Osobno sam zahvalan i ponosan na Luciju što je stala pred cijelu Hrvatsku i ispričala jednu tako predivnu priču, da ja sam sam je jedva gledao na početku koreografije, dobro da nije bio krupni kadar na meni jer sam probao držat oči otvorenima'', govori Lucijin plesni partner Marko Šapina. 

I dok su oni suzdržavali emocije, drugi to nisu mogli. Larisa je zaplakala.

A Lucija se ponovno osvrnula na ono što je ovim iskrenim priznanjem željela poručiti:

''Prvenstveno ono što uvijek govorim i ljudima koji me prate je rad na sebi, ta snaga glave, od tud sve kreće, pustimo i fizionomiju, i sve , od glave sve kreće'', tvrdi Lucija. 

''Mene osobno je motivirala na jako puno promjena koje će se događati od sad na dalje kod mene u životu'', dodao je Marko. 

''Mama bi bila ponosna i to je najbitnije'', kaže Lucija. 

Unatoč tomu što više neće plesati u showu, ovo dvoje ljudi, donedavno stranci, sada su bogatiji za novo prijateljstvo:

''Apsolutno, fascinantno je koliko čovjek u dva mjeseca intenzivno provodi vremena svojega, tu ima i dobrih i loših trenutaka. I koliko je razumjevanja malo potrebno u ljudima, malo dobre volje, i stvar može funkcionirati'', kaže Lucija. 

I ne žale ni za čim:

''Drago mi je da smo dobili priliku pokazati i kao zabavni, veseli, i kao strastveni i senzualni, i na kraju kao.. jako otvorenog srca, emocionalni, tako da smo stvarno zaokružili svoju priču, i u biti ono što smo Marko i ja'', priča Lucija. 

''Malo će mi iskreno faliti treninzi, zato što je to bilo kao otvaranje Pandorine kutije, uvijek naiđete na neku novu njenu sposobnost, neki novi talent'', kaže Marko. 

I ono najvažnije, nastavit će plesati:

''S mužem jako teško – učio nas je muža malo – sad smo u kriznoj sedmoj godini pa ne želimo otvarati još i tu temu'', šali se lucija. 

No šalu na stranu, Lucija sa svojim Danijelom pleše kroz život, a u njemu je, među ostalim, njihovo najveće blago – maleni Leon kojeg se mama zbog angažmana toliko poželjela:

''Prioritet je moja obitelj i strašno mi fali sin, i strašno mi fali vrijeme provedeno s njim, Marko se i toga naslušao i čak kad suprug nije mogao odvesti u vrtić Marko je uletio, molim lijepo…'', priča Lucija. 

Mnogo je toga bilo i na čekanju, a sada je vrijeme da krenu u neke nove izazove. No bez obzira na sve, ples se nedjeljom propuštati neće, a ljubomorno čuvaju i svoje favorite!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Luka Nižetić objavio fotku s ocem, pozirali su bez majica, a jedna je stvar svima odmah postala jasna! Luka Nižetić i otac Milo Luka Nižetić Luka Nižetić s ocem +25 Luka Nižetić - 3

Slavonka koja oblinama izaziva čuđenje prije devet godina izgledala je dosta drugačije: "U milijun godina ne bih pomislila da će ovoliko narasti" Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 6 +37 Claudia Rivier - 4

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju