Larisa suze nije skrivala

Lucija Lugomer sve je rastužila uspomenama o majci bez koje je rano ostala, Franka nije izdržala pa joj je potrčala u zagrljaj!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić zagrlila Luciju Lugomer Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer Lucija Lugomer i Marko Šapina - 1 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 2 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 3 +8 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 4 Galerija

Lucija Lugomer u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" prisjetila se pokojne mame bez koje je ostala kada je imala samo 11 godina i njoj u čast je s partnerom Markom Šapinom otplesala valcer.

Lucija Lugomer i Marko Šapina predstavili su se u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" bečkim valcerom.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 još je pod dojmom Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

Tema emisije bile su uspomene, zbog čega se Lucija prisjetila svoje pokojne majke kojoj je posvetila i svoj nastup.

"Mama je umrla prije 18 godina, ja sam tada imala 11, dosta traumatično. Dosta sam rano shvatila da je život krhko vrijeme na svijetu. Moja mama je išla u baletnu školu, svirala je harfu, imala je vjevericu za ljubimca, bila je stvarno jedna osoba s kojom guštom pričaš", ispričala je Lucija uoči nastupa.

"Kada sam saznala da sam trudna izbjegavala sam tu temu u glavi, ja ću tu traumu imati za cijelog života i neću to prekrižiti", priznala je i dodala kako u sinu Leonu vidi jako puno svoje mame.

"Danas najviše žalim za time što bih voljela da sam imala prilike još više toga pokupiti od nje", zaključila je sa suzama u očima.

Lucija i Marko koreografijom su proslavili život i dirnuli žiri.

"To izgleda ovako kad se pleše sa srcem i iz srca. Ispričali ste nam emotivnu priču pokretom, što je meni najljepši dio plesa i mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće i za tebe i za nas", kazala je Larisa Lipovac koja se rasplakala.

Emocije su ponijele i Franku koja je Luciji potrčala u zagrljaj.

"Jako je bilo teško otplesati ovo sigurno, super si bila i svaka čast", kratko je komentirala.

"Pravi umjetnik može doć do srca svake osobe, a ti si to uspjela, bar si mene dirnula večeras, svaka ti čast. umjetnički aspekt nije dosta dobar nego izvanredan", pohvalio ju je Marko Ciboci.

"Samo tako dalje", složio se s ostatkom žirija Igor Barberić

Dobili su 27 bodova, nakon čega je Lucija uzela mikrofon u ruke.

"Hvala svima, hvala na empatiji, hvala prekrasnoj publici, moram priznat da nakon 17 godina sam naučila još jedan način na koji mogu izraziti svoju emociju i na tome posebno hvala Marku i definitivno ću nastaviti proživljavati ove plesove emotivno kao sada", poručila je Lucija Lugomer nakon nastupa.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Celebrity Franka napravila promjenu koja obožavateljima nije mogla promaknuti, a već je uspoređuju s J.Lo!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 1 +3 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Celebrity Sređena Maja Šuput, a ne nosi haljinu: Pjevačica u kombinaciji koju je na njoj gotovo nemoguće vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene