sama je svjedočila

Brena o Ilićevom izvanbračnom sinu: 'On je bio plod velike ljubavi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena potvrdila je kako je svjedočila izvanbračnoj vezi Miroslava Ilića iz koje je pjevač dobio sina. Brena tvrdi kako je danas 30-togodišnji Devin plod velike ljubavi.

Šuškanja o tome da ima izvanbračnog sina, zvijezdu bivše Jugoslavije Miroslava Ilića prate godinama, a posljednjih su tjedana ponovno podigla medijsku prašinu. Majka 30-godišnjeg Devina, Mirjana Antonović, dugogodišnja je prijateljica Lepe Brene, s kojom Ilić već godinama ne razgovara.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović (Foto: Facebook) bitka oko očinstva Zbog Kićine divne crne žene Miroslav Ilić opet je morao na sud, a ona je povela i svoje tajno oružje

Izvanbračna djeca: Skandali koji su tresli regiju

'Ja moram da kažem da je to prvo njegova prijateljica, pa onda tek moja prijateljica, ali da sam ja ostala u toj nekakvoj konstantnoj ljudskoj priči', rekla je Brena, no poznata pjevačica je i potvrdila medijska pisanja - odnosno Miroslavovu izvanbračnu vezu iz koje je dobio sina.

'Kad sam vidjela njihovu ljubav, koja je bila nestvarna, da sam zaista poželjela jednoga dana zaista budem zaljubljena tako kao što su bili i njih dvoje, i da su dobili jednostavno dijete koje je bilo plod takve ljubavi. I naravno, ja se toga nikada neću odreći. Zašto - zato što je to istina', ističe pjevačica.

Lepa Brena najavila je i kako će Ilićev izvanbračni sin Devin uskoro posjetiti Srbiju. 'Devin je predivan, imat ćete priliku da ih vidite na jesen', poručila je Brena. Sve pogledajte u prilogu inMagazina.   

Otkrivam Zagreb noću :)

Posted by Lepa Brena on Wednesday, June 24, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene