Tuđman, Višnjić, Grdović...

Izvanbračna djeca: Skandali koji su tresli regiju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Definitivno jedni od najmučnijih sudskih postupaka su oni za utvrđivanje očinstva. Prije svega jer su u dramatična proživljavanja uključena djeca.

Situacija postaje još neugodnija kada je riječ o javnim osobama čije životne drame završe u medijima. Ovih dana aktualan je slučaj srbijanskog folk pjevača Miroslava Ilića koji odbija DNK testiranje kojim bi se utvrdilo je li otac 30 godišnjeg muškarca. Prisjetili smo se i sličnih slučajeva koji su potresali domaću, ali i javnu scenu u regiji.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Miroslav Ilić ima vanbračnog sina u Americi? Pjevač odbija DNK testiranje

Možda najpoznatiji slučaj koji je intrigirao domaću javnost je onaj Gorana Višnjića. Podsjetimo, holivudski glumac dobio je kćer u izvanbračnoj vezi sa šibenčankom Mirelom Rupić. No nakon brojnih sudskih rasprava i pravog medijskog rata koji su vodili glavni akteri ove priče glumac je priznao očinstvo. 'Ne bi poželjela nikome u životu da proživi ovo što sam ja mjeseci. Ovaj skandal mi je u životu bio najteži', tada je rekla Mirela.

Alimentaciju, odnosno priznavanje očinstva na sudu je istjerala i Antonija Vlatković koja je dobila sina u izvanbračnoj vezi sa Stjepanom Tuđmanom, sinom prvog hrvatskog predsjednika. Utvrđivanju očinstva davne 1989. podvrgnuo se i pjevač Ivo Amulić. S obzirom na to da tada nije bilo DNK testiranja, očinstvo se utvrđivalo uspoređivanjem oblika ušiju, očiju, ruku i stopala.

A DNK analizom očinstvo je potvrdio i srbijanski folk pjevač Marinko Rokvić. Od tada je njegov izvanbračni sin Darijo ravnopravni član obitelji Rokvić. I Severininin mogući svekar, Dragan Kojić Keba, nakon višegodišnjeg sudskog spora priznao je izvanbračnu kćer. No, pjevač kaže kako i dalje osjeća da dijete nije njegovo.

Jedan od rijetkih svijetlih primjera je onaj zadarskog grdelina Mladena Grdovića. Podsjetimo, danas 12-to godišnju kćer Saru pjevač je dobio u izvanbračnoj vezi sa  zadrankom Eminom Šimurinom. Mladenova supruga Brankica nevjeru mu je oprostila, a njegovu kćer Saru voli kao vlastito dijete.

U svemu je ipak najvažnije da djeca ne pate, stoga bi njihovi roditelji trebali postupati odgovorno, sve u svrhu zaštite svoje djece. Pogledajte sve u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene