Šutljiva Lana

Ima nekog posebnog? "Morat ćete se još malo strpiti"

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Screenshot: Instagram) Galerija

Lana Jurčević otkrila nam je priprema li se i sama za najvažniji dan u životu.

Iako statistički podaci govore kako je više onih koji se odluče na razvod nego na vjenčanje, brojke bi se u ovoj godini mogle promijeniti. Sudeći prema splitskom sajmu vjenčanja, onih koji se spremaju izgovoriti sudbonosno "da" ima mnogo. A Lana Jurčević otkrila nam je priprema li se i sama za najvažniji dan u životu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević (Foto: Instagram) Imaš, imaš E Lana, Lana - ne budi tako skromna! "Nemam nešto prebajno za pokazati!"

"Mislim da sam nekad davno u nekom prošlom životu uhvatila buket, međutim nije se još ništa po tom pitanju realiziralo. Malokad sam dolazila na sajam vjenčanja, imala sam onako panic attack, ali sam rekla sebi 'dobro je, samo nastupaš, nikakvi zavjeti, nikome ništa ne obećavaš - dobro je'", priča Lana.

Iako Lani možda nije u planu ubrzo odjenuti vjenčanicu, njezina majka s nestrpljenjem iščekuje taj trenutak. O ljubavnoj tematici pjevačica rijetko govori i čuva informacije kao zmija noge, no sjaj u očima možda otkriva da se ipak netko poseban krije u Laninu srcu. "Evo, da pokucam u drvo, ja sam nekako uspjela svoj privatni život sačuvati za sebe. Mislim da u trenutku kad počnem to dijeliti sa svima, pričati o tome, da to onda više nije samo moje i nečije, tako da još ćete se morat malo strpiti na neku moju veliku izjavu - valjda će mi biti neka žuta minuta da kažem - da to je to", zaključila je Jurčević. Što su još poznate dame otkrile na sajmu vjenčanja, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Lana Jurčević (Screenshot: Instagram) Lana Jurčević (Screenshot: Instagram)

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene