Što ste vi odlučili za 2018. godinu? Koje su vaše novogodišnje odluke? Idete li na dijetu? Ili ipak ne? Maja Šuput kaže da joj je sve to glupost te je ne zanima, dok neki drugi odluke ipak donose...

Galerija Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL) Lana Jurčević (Foto: PIXSELL) +0 Lana Jurčević (Foto: PIXSELL)

Mršavljenje, štednja, prestanak pušenja, odlasci u teretanu? Da, da, svi mi donosimo te slatke novogodišnje odluke kojih se odreknemo već u siječnju! A koje su donijeli naši celebrityji?

Vezani članci Maja Šuput Pregled najodvažnijih modnih izdanja poznatih Hrvatica: ''Probala sam ju 15 minuta prije izlaska na party!'' Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL) Najzabavnija novogodišnja čestitka! Od ljevice do desnice, od glumice do pjevačice

"Nemam ih nikada, skužio sam da je to prazna priča! Dođe Nova godina, donesem neke odluke i opet se onda pridržavam nekakvih starih navika tako da sam odustao od toga", kazao je Ivan Zak. Davor Bilman kazao nam je da ih ima jako puno. "Kao što statistike kažu, većina ih se ne ostvari niti u prvom mjesecu, ali i dalje ih donosim i vjerujem u novogodišnje odluke". Bivši nogometaš Dario Šimić stalno, kaže nam, donosi odluke. "Možda bih mogao, dobra je ideja! Ima sigurno puno stvari koje bi mogao reći da bi ih u 2018. godini trebalo napraviti", otkrio je Šimić.

Lana Jurčević (Foto: PIXSELL) Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell

Nives Celzijus je kao i svi mi! Standardno, kaže. "Smršavit ću, održat ću kilažu, neću se prežderavati, smanjit ću slatkiše, neću piti previše u nekim prilikama određenim, tako da, uvijek je to standardno, i standardno se dogodi da niti jednu tu novogodišnju odluku ne održim", rekla nam je Celzijus. Maju Šuput to nimalo ne zanima pa neće donijeti niti jednu odluku za 2018. godinu.

Lana Jurčević također je jedna od onih koja nije nešto sklona odlučivanju. "Mislim da se svaka godina pobrine da ja dobijem lekcije koje trebam dobiti u toj godini, i onda kao pametnija i mudrija ulazim u onu sljedeću i moram priznati da mi je 2017. bila u dosta stvari prijelomna u mom slučaju! Sve mi se prelama na broju sedam, ali ekstremno mi je bila uspješna ova godina. Iskreno se jako veselim 2018. godini", otkrila nam je Jurčević. Što su nam još naše zvijezde otkrile, pogledajte u videoprilogu SHOWBUZZA.

Lana Jurčević (Foto: PIXSELL) Lana Jurčević (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju