Ekskluzivno

VIDEO Kralj dijaspore otkrio: Stiže prinova u obitelj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bili smo na hercegovačkom događaju ljeta!

Rodni kraj Mate Bulića sinoć je, četvrtu godinu zaredom, pokazao svoje veliko srce. Prostrani plato ispred crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici bio je pretijesan za sve koji su željeli prisustvovati humanitarnom spektaklu 'Koncert ljubavi za više radosti'. A osim zbog sjajnog odaziva svojih Hercegovaca, kralj dijaspore i njegova supruga Zdravka imali su dodatan razlog za slavlje, koji su ekskluzivno otkrili za In magazin.

Pogledaj i ovo Humanitarni koncert \"Obitelj za najmanje\" (Foto: IN Magazin) - 1 Srca su puna! Lijepo je činiti dobro: Bulić, Thompson, Zečić i mnogi drugi pjesmom za pomoć najmlađima

'Konačno smo dobili od kćerke i zeta da možemo javnosti objaviti, postat ćemo djed i baka. Sretni smo, to nam je zaista najljepša vijest', rekao je bračni par za InMagazin.

Mate Bulić zaslužan za sretnu ljubavnu priču obožavateljice

Najveći san ovog skladnog bračnog para tako postaje java, njihova starija kći Ana će im početkom sljedeće godine podariti prvo unuče. Čuvši sretnu vijest, emotivni pjevač nije mogao suspregnuti suze radosnice.

'3 godine su u braku ta djeca i stalno su nam pričali, moramo putovati, posao, karijera, a mi smo uvijek svaki naš nedjeljni zajednički ručak počinjali i završavali s pitanjem - kad će beba - i sad smo sretni. Ona je veliki presing vršila, tako da je urodilo plodom', rekao je pjevač.

Da je 57-godišnji Mate itekako spreman za ulogu djeda, potvrdio nam je i njegov kum Marko Perković Thompson, čija ga djeca obožavaju.

'On često dođe kod mene vidjeti moju djecu, tako da je on pravi obiteljski čovjek. Moja djeca su uvijek posebno vesela kad ga vide', rekao je Thompson.

Popularni pjevač osvrnuo se i na medijske napise o kazni od 1500 kuna koju je dobio zbog vožnje na motociklu bez zaštitne kacige u defileu od Drniša do Čavoglava, na veličanstvenoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

'Ako je to najveći problem koji se dogodio u Čavoglavama, onda sam ja najsretniji čovjek', smije se Thompson.

Vatrenim nastupom, publiku je raspametio i Dražen Zečić, kojem je ovo jedno od najradnijih ljeta u 25-godišnjoj karijeri. Prvi put u Blatnici nastupio je Miroslav Škoro, koji nakon roditeljskih obveza cijelo ljeto spaja ugodno s korisnim, koncerte i uživanje u morskim radostima.

Što su nam dečki otkrili, ali i tko je još nastupio, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene