Presudili hitovi

VIDEO Pjevač zaslužan za sretnu ljubavnu priču

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Makarska je proteklih dana bila u znaku kralja dijaspore i slamatelja ženskih srca!

Kralj dijaspore Mate Bulić izazvao je pravi delirij na otvaranju novog kluba u Makarskoj. Na koncert je stigla i pjevačeva velika obožavateljica iz Praga koja se u supruga Metkovca zaljubila upravo uz Matine hitove.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

''Sad će biti dvije godine otkako smo vjenčani, a sve zbog Vas, Mate. Hvala Vam', rekla je obožavateljica za InMagazin.

Ganuta Čehinja je omiljenom pjevaču ispričala svoju ljubavnu priču, a potom i zapjevala.

Besplatni koncert Begina i Mate Bulića u Makarskoj

'Moj muž je iz Metkovića, a on je kao 19-godišnjak otišao iz kuće. Tu u Makarskoj je osnovao obitelj, ima troje djece, žena mu je nažalost umrla, ostao je sam. Dugo je bio sam i ja sam bila sama. Mi smo sretnici, mi pjevamo 'Dvije lude za nas kažu, pusti neka ljudi lažu', ispričala je.

57-godišnji Hercegovac je ekskluzivno otkrio kako planira proslaviti 30 godina karijere.

''17. studenog ću s mojim prijateljima obilježiti i pokazati hrvatskoj javnosti da sam još živ, da volim ono što radim', rekao je Bulić.

Osim slavljeničkog koncerta, Mate će svojim vjernim obožavateljima uskoro pokloniti i novu pjesmu, koju priželjkuje od kuma Marka Perkovića Thompsona.

'Mi svakodnevno razgovaramo i on uvijek ima jednu formulu - treba uvijek biti strpljiv da se napravi dobra pjesma. Ja ga tu podržavam', rekao je pjevač.

Ovaj veliki ljubitelj nogometa ponosan je što je titulu svjetskog prvaka ponijela njegova druga domovina - Njemačka.

'Ja sam 33 godine među tim narodom, osjećam kako oni doživljavaju te uspjehe i naravno da ima tu genetike koja se povlači i kroz moje gene i kroz moju dušu. Ja sam navijač Njemačke', rekao je Bulić.

Mate nam je otkrio i da se često čuje s izbornikom Nikom Kovačem.

'Ja vjerujem u njega, on je jedan veliki, ogromni potencijal, to zna i čitava hrvatska javnost. I svi oni koji su ga na neki način napadali, nemaju svoje mjesto. U kritikama,da, ali moraju biti malo realni i pustiti čovjeka da na miru radi ono što je započeo', objašnjava.

A prije Mate, Makarane su dobro zagrijali popularni Begini, koji svakim danom broje sve više poklonika. Mladi i inovativni tamburaški bend svoj uspjeh zahvaljuje Ivanu Zaku, koji potpisuje sve njihove hitove.

Njihov pjevač Mario, inače veliki miljenik ženske publike često je na koncertima obasut brojnim poklonima obožavateljica, a kako se nosi s njima, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene