Uvuci trbuh, isprsi se!

Misice u novom izazovu: Zavirili smo u beauty karantenu kandidatkinja koje se pripremaju za izbor za Miss Hrvatske!

Šesnaest kandidatkinja priprema za izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta (Foto: Dnevnik.hr) Šesnaest kandidatkinja priprema za izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Šesnaest kandidatkinja priprema za izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta (Foto: Dnevnik.hr) Šesnaest kandidatkinja priprema za izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta (Foto: Dnevnik.hr) +0 Šesnaest kandidatkinja priprema za izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Zavirit ćemo u beauty karantenu u kojoj se 16 kandidatkinja priprema za izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta. Ljepotice su dobile novi zadatak u kojem ih je poznata modna agentica učila kako zabljesnuti na modnoj pisti. Kako im je pošlo za rukom koračati u visokim potpeticama, pogledajte u prilogu IN magazina.

Uvuci trbuh, isprsi se, nabaci osmijeh i izgledaj potpuno opušteno i prirodno! Catwalk nije baš tako jednostavan. Kandidatkinje izbora Miss Hrvatske u novom su zadatku morale pokazati kako vladaju pistom.

''One jesu natjecateljice, one jesu kandidatkinje za Miss, međutim one su sada morale pokazati manekenstvo. Prigušiti malo osobnost, prigušiti svoj ego, ne se nametati nego nam prodati haljinu koju su imale na sebi'', objašnjava nam modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. 

Pobjednica u ovoj kategoriji osvaja izravan plasman u finale. To je pošlo za rukom dugonogoj Šibenčanki Tini Bačić. Poznata modna agentica ovoj zanosnoj ljepotici predviđa velik uspjeh u svijetu modelinga.

''Tina definitivno dominira na sceni! Tina će prodati što god na nju stavite. To je ono pravo manekenstvo, manekenka treba tako izgledati'', govori Tihana. 

Svijetom manekenstvo korača i Splićanka Ivana. Odredila je granice do koje se mjere razodjenuti na pisti i pred kamerama. Najviše su bodova u kategoriji hodanja pistom osvojile visoke dugonoge ljepotice, no one niže dominiraju ispred fotoaparata.

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin - 6 Teško joj je... Tihana Harapin Zalepugin obilježila je poseban dan i raznježila pratitelje: ''Možeš biti ponosan na svoju Tišu...''

''Možda nekad i više zaraditi od tih visokih jer danas revija, pogotovo kod nas, ima sve manje. Tako da svaka ovdje uz malo ambicije, uz još malo dorade, pronaći svoje mjesto na našoj modnoj sceni'', tvrdi Tihana. 

Iako se to našim ljepoticama nije dogodilo, misice i manekenke nerijetko posrnu i padnu na pisti. Dora zna što činiti u tom slučaju.

''Mora se izvuć najbolje što se može. U slaučaju da padnem vjerojatno bih se ustala i samo nastavila hodati kao da se ništa nije dogodilo jer treba biti profesionalan'', zaključila je Dora Bojko. 

Gotovo su sve i prave profesionalke kada su društvene mreže u pitanju. Mnogi će u šali reći da smo svi Instagram modeli!

''Protivnik sam Instagrama! Znate zbog čega? On nije realno stanje! Tu ima jako puno Photoshopa, ima blefiranja.Instagram pomaže, u svakom slučaju da se osjećaš dobro, da staviš nešto najbolje od sebe, da ti ego raste, da se hraniš na taj način, pa i ja stavljam neke slike na Instagram, neka ljudi znaju gdje sam, kako tu hranim koze, kako se lijepo provodimo, ali ne vidim tu veliku istinu, a ja sam veliki ljubitelj istine'', kaže nam Tihana. 

A istina je da će jedna od ovih dama predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss svijeta prvog rujna.

Što su nam djevojke još rekle, saznajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene