Jelena Katarina Kapa otkrila je planove koje ona i njen dečko imaju. Priča se da je novu ljubav našla i Lokasova bivša supruga, Nataša Janjić.


Hoće li Joško Lokas po treći puta uploviti u bračnu luku? Iza njega su već dva braka, a već neko vrijeme u skladnoj je vezi s manekenkom Jelenom Katarinom Kapom. Nedavno je Jelena zablistala u spotu grupe EuroArt Band, i to baš zahvaljujući prilogu IN magazina.

Vezani članci Nataša Janjić - 1 Domaća glumica obilježila poseban dan sa suprugom: "Pregazila su nas dva vlaka u dvije godine" Nataša Janjić (Foto: Instagram) Naša glumica otkrila kako je uštedjela puno novca: "Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo, moja najveća ušteda ikad"

Svakako im je i ona pomogla da što veći broj ljudi vidi i čuje njihov singl. Jelena u spotovima pozira često, a otkrila je i hoće li je uskoro nositi u privatnom životu.

'Joško i ja planiramo svašta, no vidjet ćemo. Živimo naš život i želim samo da budemo opušteni i da se i dalje volimo kao i sada, pa ćemo vidjeti što će nam budućnost donijeti', rekla je Jelena. Razlika u godinama joj ne smeta, jer Lokasa, kaže Jelena, voli sa svim njegovim godinama, točno onakvog kakav je. U isto vrijeme, po gradskim se kuloarima šuška kako je bivša supruga Joška Lokasa; glumica Nataša Janjić u vezi s kolegom Goranom Bogdanom. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Oh my God, it's Gogo! #stetastonistetu #moviestar

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on