425201
425201
425201
425201
425201

Joško Lokas i dvadeset godina mlađa djevojka pred vjenčanjem?

  • , 02.02.2016., 18:11
  • Autor:
  • komentara

Iza Lokasa su dva braka, a mogao bi uskoro pipremati i treću svadbu. 22-godišnja Jelena Katarina Kapa kaže: To je to!

 
 
 
 
Jelena Katarina Kapa (Video: IN magazin)
Jelena Katarina Kapa (Video: IN magazin)

Manekenku Jelenu Katarinu Kapu presreli smo na snimanju modnog editorijala za nakit kako bismo je izrešetali pitanjima o vezi s 20 godina starijim producentom Joškom Lokasom.

Tema o kojoj je pristala pričati samo za nas tresla je cijelu regiju. Riječ je o ljubavnoj vezi između nje i televizijskog producenta Joška Lokasa. Iako je generacijska razlika 20 godina, Jelena kaže - to je to.

'Nismo htjeli izlaziti po pitanju toga niti stvarati nekakvu priču i na dalje želimo zadržati koliko je god to moguće našu intimu. Trenutno živimo zajednički život na dvije lokacije u dvije države', rekla je lijepa Jelena. Otkrila je i da se Joško i ona uvježbavaju za brak! Za pet godina, dodala je, vidi se sa suprugom i dvoje djece! Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se