Kako prebroditi bol i tugu zbog razvoda ili gubitka u ljubavi tema je pete knjige Josipe Pavičić Berardini "Promatrači u zrcalu".

Galerija


"Promatrači u zrcalu" svojevrsna je knjiga samopomoći, namijenjena svima koji pate zbog kraja ljubavi.

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Emotivna Josipa: ''Da mi je netko prije pet godina kad sam se liječila od raka rekao da ću biti plesačica...'' Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Prekrasan par: Neuništivi Josipa i Damir na plesni podij donijeli su dašak Grčke!

''Pa svi smo mi zapravo promatrači u zrcalu i o tome sam i pisala u knjizi. Kad nam bilo što smeta i iritira nas kod druge osobe, ustvari je sve što vidimo u drugome ono što vidimo u samom sebi jer uvijek su nam drugi ljudi zrcalo. Kad imam partnera preko puta, ono što mi smeta kod njega i ono što bih kod njega mijenjala na kraju uvijek ispadne da je to nešto što trebam promijeniti kod sebe'', govori nam Josipa. 

Prije tri godine prošla je razvod od Nica Berardinija.

''U ovoj knjizi postoji nekoliko intro osvrta u kojima sam vrlo iskreno ispričala svoju stranu i stvarno vjerujem da može biti podrška ljudima koji se preispituju, koji prolaze kroz takve situacije. Ono kad dođeš do kraja priče i misliš da ne postoji nitko i ništa za tebe, e, pa nije..'', priča Josipa. 

U Josipinu su životu izvor najveće sreće sinovi Vito i Roco, no postoji još jedna posebna osoba. Zanimalo nas je zašto krije svog misterioznog muškarca. 

''Ne krijem ga, samo odvajam taj intimni dio svog života poštujući i drugu stranu koja je u njemu, dakle to je nešto što nema mjesta za kamere, mikrofone, rasvjetu, reflektore'', objasnila nam je. 

Na promociji su se pojavile brojne poznate osobe. Bili su tu Slavko Sobin, Ecija Ojdanić, Daria Flatz Lorenci, Jelena Rozga. 

A možemo li Josipu jednog dana ponovno očekivati pred matičarom...

''Pa, nikad ne reci nikad, iako mislim da sam jednom to obavila i hvala lijepa na iskustvu, ali u ovom trenutku ne bih'', zaključila je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja