Srbijanska pjevačica preko noći je postala glavna zvijezda svjetskih tabloida.


Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša preko noći je postala glavna zvijezda svjetskih tabloida. No ne zbog svoje glazbe, već zbog toga što je optužila najslavniju svjetsku starletu Kim Kardashian da je kopira.

Kada gledate fotografije Kim Kardashian i Jelene Karleuše sličnost je doista zapanjujuća.

Vezani članci Jelena Karleuša Pod budnim okom supruga razbacala se na pozornici u haljinici koja je jedva nešto pokrila, čini se da su bračni problemi iza njih Jelena Karleuša Oskudni bikini zvijezdi regije jedva je pokrio bujne obline i strateška mjesta, a komentari zaluđenih fanova brzo su pali

Kopira li Kim Kardashian Jelenu Karleušu ili Jelena Karleuša Kim Kardashian. Pitanje je to oko kojeg svjetski mediji posljednjih dana lome koplja. Uspoređuju se fotografije i traži odgovor na pitanje tko je bio prvi.

'Dešava se jedan svjetski kaos, PR koji nema cijenu, koji se ne može platiti novcem i nešto što se stvarno dešava Once in a lifetime. Jedan nevjerojatan marketing za mene, jednostavno nevjerojatan da svi svjetski udarni mediji, preko 1500 udarnih svjetskih portala, najpoznatiji talk show program spominju moje ime i objavljuju moje slike', rekla je Karleuša.

Kako kaže ovakva se reklama nije mogla platiti. A ni većim svjetskim zvijezdama nije se dogodilo da se u samo dva dana nađu u svim medijima.

'Ovo nije što sam ja radila u proteklih dva dana, nego svih ovih 20 godina. Ovo je samo možda na neki način bila nagrada mukotrpnog posla sada već više od dva desetljeća', dodala je.

Uspoređivali su Karleušu već s Madonnom, a dobila je i epitet balkanske Lady Gage. No s Kim se osim po istančanom ukusu za modu našla i još u nečemu.

'Njoj se u Americi dešava jako slično onome što se dešava meni u Srbiji. I onda kad se desilo sve sa mnom oni su svi stali na moju stranu. Meni je u jednom momentu bilo jako krvio, a posebno mi je bilo krivo, kada je na sav taj njezin negativni publicitet ona uzela i meni lajkala sliku', kaže Kim.

Kako bi pomogla stilistima Jelena Karleuša je otvorila vrata svog ormara, koji slovi za najraskošniji na Balkanu.

'Ovdje je sam jedan mali dio. Imam tamo još jedan ormar, ali vas tamo neću vodit jer je bomba pala', priznaje Karleuša.

Iako je za odjeću izdvojila tisuće i tisuće dolara pjevačica se vodi jednom mišlju

'Dobar stil i ukus stvarno nema cijenu', kaže jednostavno Jelena.

Prilog u cijelosti pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook