obišla svijet

Srpska zvijezda brutalno o Kim: 'Ja nemam snimku seksa no...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su se brojni svjetski mediji raspisali o tome kako je Kim Kardashian zapravo pokrala stil Jelene Karleuše, sada se oglasila i sama pjevačica.

Kada gledate fotografije Kim Kardashian i Jelene Karleuše sličnost je doista zapanjujuća.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Kim Kardashian novim izgledom kopira srpsku divu Jelenu Karleušu?

Svjetski mediji su se raspisali o tome kako je reality zvijezda pokrala stil srpske folk zvijezde, no Karleuša to već ionako tvrdi neko vrijeme. Na svojim društvenim mrežama podijelila je i nekoliko fotografija kojima 'dokazuje' da je ona bila prva, a Blic piše i kako je Karleuša brutalno odgovorila na sve usporedbe sa slavnom Kim objavivši fotografiju iz slavnog Kiminog kućnog videa. 

'Netko se spušta na binu, a netko na koljena', napisala je folk zvijezda, no fotografiju je brzo i maknula sa svojeg Instagrama.

Kasnije je objavila još jednu s nastupa te poručila: 'Ja nemam snimku seksa no imam 20 godina rada u glazbenoj industriji, 10 albuma i ne, ne trebam stilista'. Karleuša je maestralno iskoristila pozornost svjetskih medija pa se glas o njoj proširio brzinom svjetlosti.

Pohvalila se i kako ju je kontaktirao glazbeni producent Beyonce, Max Gousse. Imamo osjećaj da tu priča s folk zvijezdom ne prestaje...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene