Nakon što se nagutao helija Jacques Houdek zapjevao je pjesmu Mile Hrnića i voditelje nasmijao do suza.


Jacques Houdek napravio je pravi show tijekom svog gostovanja u emisiji "Petkom s Petkom". Popularan pjevač u studio In magazina stigao je zajedno s kolegom Đanijem Stipaničevom, a kako to obično biva voditelji su za njih priremili i poseban izazov. Ovog puta gosti su se morali okušati  u pjevanju na helij.

Vezani članci Šime Sušić - 3 Evo gdje je i što danas radi pobjednik prvog hrvatskog Masterchefa, emisije koja je obarala sve rekorde gledanosti Marko Grubnić Grubnić dijeli komade iz svog ormara potpuno besplatno: ''Nešto će valjda jednom nasljediti i moje dijete''

"Ovo uvijek radim s velikim zadovoljstvom. Kad god je neki tulum", izjavio je oduševljeni Jacques nakon što je saznao za izazov. Nije dugo dvojio pa je za prvu pjesmu po izboru izabrao "Golubice bijela" od Mile Hrnića.

Njegova urnebesna izvedba do suza je nasmijala voditelje, ali i Đanija koji je led probio Mišinim hitom "Odavno više ne plačem zbog tebe". Dečki su naposljetku "na heliju" zapjevali i zajedno, a kako je to sve izgledalo pogledajte u videu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.