Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već 10 godina dijele i privatni i poslovni život!


Estradni par koji već deset godina poslovni život dijeli jednako koliko i privatni, nedavno je, kako i sami kažu, napokon uplovio u bračnu luku.

Vezani članci MERRY X-MASS CD Snimili su božićni album koji je prodan u 100 tisuća primjeraka, a evo gdje su danas finalisti "Story Super Nove" Slika nije dostupna Nakon 10 godina veze domaći par ide pred oltar!

'Glavna šala je bila ustvari što su svi rekli: čestitamo, napokon! Napokon je bila glavna poštapalica', rekla je pjevačica Ivana Radovniković.

'Nije neki veliki preokret, ali je bilo lijepo reći to 'da'', rekao je njezin suprug, glazbenik Stjepan Marković.

I tako su u srcu Istre pred stotinjak uzvanika izmijenili bračne zavjete.

Ivana Radovniković otkrila kako je prošla prva bračna noć

Najemotivniji je definitivno bio sam obred vjenčanja i zavjeti. Bilo je lijepo, bio je svećenik iz mog mjesta. U toj crkvi su moji mama i cijela njezina obitelj tamo živjeli i odlazili, tako da je meni bilo posebno zbog toga', rekla je pjevačica.

 

No za najveće iznenađenje večeri pobrinula se Ivanina kuma, a ujedno i menadžerica Lida.

'Neno Belan nas je stvarno ugodno iznenadio, odsvirao nam je set naših najdražih pjesama, svi smo plesali, pjevali, svi smo ga izljubili i izgrlili, najeli smo ga', prisjeća se Ivana.

A njihova je ljubav započela prije punog desetljeća , upravo u glazbenom showu Nove TV gdje su oboje nastupali. Čime je Ivana osvojila Stjepana, a čime on nju - pogledajte u prilogu InMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook