Novopečeni bračni par

'Prva bračna noć bila je super-spavali smo k'o topovi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica se nedavno vratila s medenog mjeseca...

'Nisam nosila nešto staro, posuđeno i plavo, samo novo, novo i novo', rekla je Ivana Radovniković u svom prvom javnom pojavljivanju nakon udaje za glazbenika Stjepana Markovića i povratka s medenog mjeseca.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković ''Pa da, tako je...'' Jedna činjenica o pjevačici Ivani Radovniković javnosti je malo poznata, a otkrila je i još poneki detalj o svojim navikama

Ivana je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', gdje je premijerno predstavila pjesmu 'Krug' s albuma 'Dio mene'.

Ivana Radovniković se udala za Stjepana Markovića!

'Ova pjesma otvara album. Razmišljali smo da izađemo van s duetom Stjepana i mene, ali mislim da bi to bio totalni klišej', kaže pjevačica koja se upravo vratila s bračnog putovanja u Španjolskoj i Portugalu.

'Bilo je to 15 dana bez brige i pameti', govori Ivana, koja je po prvi puta otkrila i neke od detalja sa svadbe.

'Svojim dolaskom iznenadio nas je Neno Belan, tako da je on bio najraspjevaniji, a ujedno i najpoznatiji gost. Za prvi ples odabrali smo Simply Red i pjesmu 'Brand New' i mislim da smo bili super, ali to treba pitati nekog drugog', kaže Ivana otkrivajući da su imali čokoladnu tortu i da je prava slučajnost da se nije sva zaprljala.

'Najemotivniji trenutak bio je sam čin vjenčanja i kad smo izrekli zavjete, koje sam jako ozbiljno shvatila. Prva bračna noć bila je baš super – spavali smo k'o topovi', priznaje Ivana, koja još nije uspjela promijeniti prezime, ali će to napraviti ovih dana. Svojem prezimenu će dodati ono svog supruga.

Pjevačica je otkrila kako će ovih dana snimati i spot za pjesmu 'Krug', a uskoro priprema novi projekt za najmlađe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene