"Želimo da to bude raspašoi teški", rekao je Đurđević o očekivanom uspjehu pjesme "Maskenbal", koju je Colonia objavila.

Galerija


Ivana Lovrić i Boris Đurđević gostovali su u ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom", gdje su predstavili i singl "Maskenbal". "Želimo da to bude raspašoi teški", rekao je Đurđević o uspjehu pjesme. Ivana je potom Petku otkrila da je ovo jedna od najboljih odluka koje je u životu donijela. "Zapravo sam na kraju ja većinu odabrala", kroz smijeh je rekla Ivana.

Vezani članci Lucija Baban (Foto: Instagram) Fitness instruktorica je prava bomba: Upoznajte atraktivne sestre naših poznatih dama Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) Doznali smo koje dijelove svoga tijela naše zvijezde vole, a koje bi najradije zaboravili da postoje

"Stvar je u tome da se ona mora osjećati ugodno u tim pjesmama, trebali smo ih dosta modulirati i prilagođavati". Dodao je da je zadovoljan svojim odabirom Ivane kao nove pjevačice. "Ne da sam zadovoljan nego sam stvarno presretan zbog svega toga. Stalno smo u nekim pričama, čujemo se svaki dan, snimamo album, energija je super. Osjećam se dobro, a to je početak i kraj svega", dodao je Đurđević.

Potom su zaigrali i igru pantomime, u kojoj su se također sjajno našli! Što su još otkrili i kakvi su bili u igri, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

》MASKENBAL《 #comingsoon @coloniaofficial #staytuned

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on