"Želimo da to bude raspašoi teški", rekao je Đurđević o očekivanom uspjehu pjesme "Maskenbal", koju je Colonia objavila.

Galerija


Ivana Lovrić i Boris Đurđević gostovali su u ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom", gdje su predstavili i singl "Maskenbal". "Želimo da to bude raspašoi teški", rekao je Đurđević o uspjehu pjesme. Ivana je potom Petku otkrila da je ovo jedna od najboljih odluka koje je u životu donijela. "Zapravo sam na kraju ja većinu odabrala", kroz smijeh je rekla Ivana.

Vezani članci Slika nije dostupna INDIRA SE SKORO UGUŠILA OD SMIJEHA Glumci čitaju stihove Colonije Slika nije dostupna OVO NISMO ZNALI Evo kroz što je sve prolazila na početku karijere!

"Stvar je u tome da se ona mora osjećati ugodno u tim pjesmama, trebali smo ih dosta modulirati i prilagođavati". Dodao je da je zadovoljan svojim odabirom Ivane kao nove pjevačice. "Ne da sam zadovoljan nego sam stvarno presretan zbog svega toga. Stalno smo u nekim pričama, čujemo se svaki dan, snimamo album, energija je super. Osjećam se dobro, a to je početak i kraj svega", dodao je Đurđević.

Potom su zaigrali i igru pantomime, u kojoj su se također sjajno našli! Što su još otkrili i kakvi su bili u igri, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

》MASKENBAL《 #comingsoon @coloniaofficial #staytuned

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on