Atraktivna Ivana Lovrić pokazala je svoje čari u novom spotu grupe Colonia.

Galerija


Ivana Lovrić otkako je postala pjevačica grupe Colonia privlači pažnju i glasom i stasom što se potvrđuje u novom spotu za novi singl "Maskenbal" koji je u jednom danu prikupio 30.000 pogleda na You Tube-u. Atraktivna Ivana u spotu mijenja nekoliko odjevnih kombinacija, pa tako zavodi u crnom seksiplinom odjelu, zlatnom bodiju i raskošnoj zlatnoj haljini.

 

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

Vezani članci Slika nije dostupna Nova pjevačica Colonije snimila prvi spot: "Ženama je jako teško u ovom poslu" Slika nije dostupna "Zapamti, ti si Mišo!" Mokra do kože Ivana užarila Borisov grad

 Mnogi fanovi su primijetili kako se vokalno Ivana savršeno uklopila u stari novi zvuk Colonije. "Ima jako dobar glas pa čak ne mogu reći da mi fali Indira jer se Ivana baš uklapa u stil Colonije", poručio je jedan od obožavatelja. Posebne pohvale stigle su i na račun Borisa Đurđevića. "Borise, legendo, samo ti možeš izazvati ovakvu emociju s dance glazbom. Ova pjesma nosi u neka starija vremena, u neki vanzemaljski svijet. Hvala ti što si nam vratio saksofon. Sretna sam što u Hrvatskoj možemo slušati ovakvu glazbenu kvalitetu i melem za uši i uz to zaplesati onako od srca", dodala je obožavateljica.

Naravno, ima i onih fanova kojima nedostaje Indira, no život i grupa Colonija na čelu s Ivanom Lovrić idu dalje i to su i novim singlom dokazali održavši raskošnu promociju na kojoj je Colonija prikazala novi spot. Promociji su prisustvovale mnoge javne osobe poput pjevača Amela Ćurića, skladatelja Denisa Dumančića sa suprugom Zoricom, tekstopisaca Faye i Sonje Buljan, TV voditelja Dalibora Petka i mnogih drugih.

Ivana Lovrić (FOTO: Instagram)
Colonia (FOTO: Nikola Knežević)