Prije 5 mjeseci Ivana Kovač postala je majka djevojčice Elene. S dolaskom kćeri njezin se svijet potpuno promijenio. A promijenio se i život sretnog djeda Miše.

Galerija


Kada je prošlog ljeta na svijet donijela kćerkicu Elenu, pjevačici Ivani Kovač život se okrenuo naglavačke. Elena sada ima 5 mjeseci i Ivana je, nakon početne izbezumljenosti, priznaje, sada uhvatila ritam majčinstva. „Baka-servis je u Dalmaciji, mi smo sami i stvarno moram reći da sam jako ponosna na nas dvoje jer nam ide super. Jako se dobro snalazimo“, ističe pjevačica.

Vezani članci Željko Pavičić - 3 Preminuo je autor Mišinog velikog hita "Poljubi zemlju", a pisao je pjesme za mnoge domaće estradnjake Slika nije dostupna 'Koncert je bio preemotivan, Mišo je legenda'

Ivana i inženjer radiologije Elvir Hasanhodžić u vezi su već gotovo dvanaest godina. Svojeg nevjenčanog supruga sada, kaže, sve češće hvali, jer se odlično snašao u ulozi oca.Trebali bi uskoro i službeno ozakoniti svoju vezu, iako, kaže Ivana, nikada se nije zamišljala u vjenčanici.

Ivana i Mišo Kovač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell)
Ivana Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavić/Pixsell)

Prošlog je vikenda Ivana imala i prvu gažu nakon Elenina rođenja. Nije joj bilo lako vratiti se u formu. Njezina liječnica savjetovala joj je da počne vježbati tek kada Elena navrši 2 mjeseca.

A kad se gaže ''zahuktaju'', uskakat će djedovi i bake. Tomu se posebno veseli djed Mišo. Otkad je dobio titulu djeda, neprepoznatljiv je. „Kad me nazove, pitam se da misli li taj čovjek uopće na mene. „Kako je moja kraljica, kako je moja prijateljica, kako je tvoje dijete, jesi li poljubila kćer?“, a ja mu samo na to kažem: „Tata, postojim i ja“, iskreno će Ivana.

Mišo je zbog Elene živnuo, kaže Ivana. Otkad su mu nakon srčanog udara, 2011. ugradili dvije premosnice, pazi na zdravlje i osjeća se dobro. „Da mu se nije dogodilo sve što mu se dogodilo u životu, bio bi kao stijena, živio bi još 200 godina. Ne da se on, baš je zmaj“, kaže Ivana.

Ivana i Mišo Kovač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell)
Ivana i Mišo Kovač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell)

Više pogledajte uu prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.