Bubalo je nedavno završio u bolnici i odlučio progovoriti što misli o Miši Kovaču.


Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo otkrio je što zapravo misli o legendarnom pjevaču Miši Kovaču. Nakon dugih 36 godina rada na hrvatskoj estradi Bubalo je odlučio progovoriti.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato - 1 Tko je novi par na estradi i kako to izgleda kad legenda Mišo zahrče, pogledajte u našem videu! Ivana Kovač - 5 Ivana Kovač otkrila nam je što u doba korone muči njezina oca, legendarnog Mišu: ''Panika je!''

''Ovo je moje mišljenje nakon 36 godina rada na hrvatskoj estradi. Mišo Kovač. Imao sam čast biti mu menadžer 18 godina... 24 puta rasprodana Velika Dvorana Gripe..... Poljud - Noć Svijeća... 1993. i stotine koncerata po Europi i Americi..... Na prvome mistu, bez konkurencije. Ako se ikad desi da se njegove pjesme ne pjevaju u narodu.... To će značit da više nema Hrvatske.....", napisao je na svojoj Facebook stranici.

S njegovim mišljenjem složili su se mnogobrojni korisnici te društvene mreže. ''U pravu si, Mate legenda'', ''Mišo zna da je emocija najvažnija'', Dvorane uvijek pune ,a publika ...sve generacije. Njegovi koncerti su nezaboravni'', bili su samo neki od komentara.