Živi svoj san

Zak je novi Zdravko Čolić - zgodan dečko kojeg žene obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Zak živi svoj san! Otkrio nam je to ovaj popularni glazbenik. Horde obožavatelja, rasprodani koncerti, brojne nagrade i priznanja njegova su svakodnevica, a glazbeni znalci uvjereni su da Zaka čeka status jedne od najvećih regionalnih zvijezda.

Ekipa inMagazina donosi vam kratki uvid u novi videospot Ivana Zaka. U luksuznoj vili, smještenoj u idiličnoj prirodi, snimani su kadrovi njegova novog videospota 'Pretjerujem'. Zak ovog puta nije u zagrljaju neke vatrene ljepotice. 

Pogledaj i ovo showbuzz objavili i spot Bend Ivo Horvat iz Velike Gorice ima novu pjesmu, poslušajte kako zvuči "Zaboravi na sve"

'Pa nisam, s obzirom da u zadnjih par spotova nisam bio u zagrljaju...nego su glumci imali neku odrađenu radnju koju su glumili', rekao je Zak.

Pjesma Pretjerujem skinuta je s novog albuma 'Usne varane', ali kako Ivan kaže, u spotu će pjesma biti predstavljena u remix verziji.

Ivan Zak posvetio lokot ljubavi boljoj od najbolje!

U novoj pjesmi koja će ovog ljeta zasigurno poharati klubove, Zak se obraća djevojci koja ga optužuje da pretjeruje. 'Pretjerujem u raznoraznim stvarim, ovisno o tome u kakvoj se životnoj fazi nalazim. Nekad pretjerujem u brzoj vožnji', priznao je Zak.

Upravo je Zakov posljednji album Usne varane, u samo mjesec dana od objave, dosegnuo srebrnu nakladu, što Zaka čini i svojevrsnim rekorderom. Zahvaljujući nizu hitova njegovi su obožavatelji sve brojniji.

'U zadnje vrijeme sam se premjestio u gradovima iz diskoteka u dvorane, na trgove, što je neusporedivo, veći broj fanova, raznovrsniji kad je starosna dob u pitanju', objasnio je Ivan.

U čemu još Ivan Zak pretjeruje i što planira, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene