Posebna posveta

Ivan Zak posvetio lokot ljubavi boljoj od najbolje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetskim gradovima koji na mostovima, ogradama ili u parkovima imaju lokote ljubavi, pridružilo se i Jastrebarsko. Čast prvi staviti lokot u svojem rodnom gradu pripala je Ivanu Zaku.

Pariz, Firenca, Rim, Seul, Moskva - a sada se ovom popisu pridružilo i Jastrebarsko. Ovim gradovima zajedničko je naime što njihove mostove krase neraskidivi simboli ljubavi - lokoti. Svoju ljubav prvi je simbolično zaključao Ivan Zak, a njegov je lokot dobio i posebnu posvetu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 Otkrio veliku vijest! Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

Ponosan Zak: 'Nagrada je najbolji poticaj za daljnju karijeru'

'Simbolizira moj album 'Bolja od najbolje', mada to inače nije pravilo. Inače se zaključavaju ljubavi, dođu parovi pa zapečate svoju ljubav s lokotom, ali evo ja sam ispred Turističke zajednice grada Jastrebarskog zapečatio lokot na kojem piše Bolja od najbolje. To simbolizira moj album koji je promijenio moj život, donio mi veliki uspjeh u glazbi i za koji sam primio ovih dana i mnoge nagrade', otkrio je popularni pjevač.

Ponosni na Zaka su i njegovi sugrađani, odabir zato nije slučajno pao na njega, a cijelu priču iz Jastrebarskog pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene