Život priča priče

Tragedija nisu pošteđene ni zvijezde: ''Ako nisi doživio na svojoj koži, teško ti je uopće zamisliti''

Denis Dumančić, Mario Budiščak, Sandi (FOTO: Pixell) Denis Dumančić, Mario Budiščak, Sandi (FOTO: Pixell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Denis Dumančić, Mario Budiščak, Sandi (FOTO: Pixell) Galerija

Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce. Humanitarnim koncertom u Sisku prikupljala su se sredstva za pomoć obiteljima iz Hrvatske Kostajnice, koje su zbog klizišta ostale bez svojih domova. Ivan Zak, Sandi Cenov, Vatra, Latino i brojni drugi pjevali su za one koji su ostali bez svega.

Ujedinjeni u pjesmi Siščani su pokazali veliko srce. Velikim humanitarnim koncertom prikupljala su se sredstva za pomoć obiteljima iz Hrvatske Kostajnice koje su zbog klizišta u samo jednom trenutku ostali bez svega. Bez svojih domova i krova nad glavom.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov u izlasku sa suprugom Sandi Cenov u prošlosti je ljubio dvije misice, majka mu je plakala dok je ženio jednu, a onda je pronašao sreću s odvjetnicom!

''Čovjek ako nije doživio na svojoj koži teško mu je uopće zamisliti koja je to tragedija'', kazao je Denis Dumančić, frontmen Letećeg odreda.

''Znači, cijeli život se odričeš, ulažeš, i onda ti odjedanput, u trenutku ti to nestane, to je katastrofa'', govori Željko Krušlin Kruška.

Tragedija nisu pošteđene ni zvijezde. I same su se našle u teškim trenutcima koji su im promijenili živote. Denis je bio sudionik domovinskog rata.

''Kao neki mladi čovjek zapravo i nisam iskušao onu prvu liniju ali smo bili jako blizu'', kazao je Dumančić.

''Ja sam izgubio jednu voljenu osobu, to je bio moj otac, koji mi je jednostavno umro na rukama i znam da svaka tragedija pogodi na najgore moguće'', iskren je bio Mario Budišćak.

''Jednom u životu sam doživio potres u Zagrebu, tek sam renovirao stan i to se krenulo trest i kad krene prirodna sila, tu nema... Ja sam se toliko uplašio kao valjda nikad u životu'', prepričao je Sandi Cenov koji razumije ljude koji su u teškoj situaciji.

Sandi Cenov (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sandi Cenov (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj koncert u Sisku nije jedini na kojem će se prikupljati pomoć nastadila. 08. svibnja glazbenici će ponovno pomagati pjesmom.

Što su još kazali poznati na temu tragedija koje su doživjeli, pogledajte u našoj video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene